Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A legmélyebb szerelmeknél az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legmélyebb szerelmeknél az ember már az elején tudja, hogy ő lesz az igazi?

Figyelt kérdés
Saját magam tapasztaltam a kérdésben leírt jelenséget. Az elején tudtam, hogy sokban hasonlítunk egymásra meg persze külsőre is nagyon tetszett. A legtöbb párkapcsolat mégsem így kezdődik valószínűleg azért mert ez nagyon ritkán fordul elő. Ezek szerint a legtöbb párkapcsolat nem működik túl jól?
2020. júl. 20. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%
Még egy szót se váltottunk mikor már tudtam, hogy ő lesz a férjem. 16 éve együtt és 12 éve a férjem. Ő az igazi, a lelkitársam 🙂
2020. júl. 21. 08:58
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

#9-es

Nem azt mondtam, hogy legyen együtt azokkal öt évet, akikkel most csak másfelet van együtt. Hanem, hogy szórja ki azokat, akikről messziről látszik, hogy nem passzolnak össze és ne vesztegessen el 1,5-3 évet fölöslegesen, amikor elég egyértelmű, hogy nem fog működni. Egy rövidebb kapcsolat esetén általában sokkal több árulkodó jel van, hogy nem fog működni, és számomra nagyon furcsa, hogy nem veszik észre emberek, hogy a párjuk teljesen másképp gondolkodik és eltérő elképzelése van a jövőről is. ☺️

2020. júl. 21. 10:13
 13/16 A kérdező kommentje:

Ne olyat keress akivel le tudod élni az életed, hanem aki nélkül nem.

2020. júl. 21. 20:44
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
13 No ás neked van ilyened?:D
2020. júl. 21. 20:47
 15/16 A kérdező kommentje:

Azt hittem a leírásból kiderült ez.

2020. júl. 21. 20:48
 16/16 anonim ***** válasza:
46%
15 No és vele élsz?:)
2020. júl. 21. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!