Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A legmélyebb szerelmeknél az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legmélyebb szerelmeknél az ember már az elején tudja, hogy ő lesz az igazi?

Figyelt kérdés
Saját magam tapasztaltam a kérdésben leírt jelenséget. Az elején tudtam, hogy sokban hasonlítunk egymásra meg persze külsőre is nagyon tetszett. A legtöbb párkapcsolat mégsem így kezdődik valószínűleg azért mert ez nagyon ritkán fordul elő. Ezek szerint a legtöbb párkapcsolat nem működik túl jól?
2020. júl. 20. 21:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
10%
Nem is gondolsz bele az igaziba:D Sőt sokáig azt sem tudod, hogy szerelmes vagy:D Csak a fazon kezd el nyomulni, hogy ő már pedig szerelmes:DD Ráadásul a Szent István krt-on:DD a lány meg csak les, hogy ez miről beszél?:D
2020. júl. 20. 21:44
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
Én nem hiszek az "igazi"-ban, legalábbis abban nem, hogy 1 igazi lehet. Hiszem, hogy ha a férjemmel (akivel kölcsönös és mély a szeretet, nincs hiba a kapcsolatunkban) nem találunk egymásra, akkor másvalakivel is le tudnám élni az életem.
2020. júl. 20. 21:45
 3/16 anonim ***** válasza:
0%

2-eske, ne légy féltékeny, isti bizti nincs okod rá, de jó hülyéskedni és a régi emlékeken egy jót vidulni..

Ne túráztasd magad 2-eske. Tényleg nincs okod rá..

2020. júl. 20. 21:46
 4/16 anonim ***** válasza:
62%
#3 ööö, ezt biztos ide akartad? Vagy szívtál vmit? :D
2020. júl. 20. 21:49
 5/16 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ez hülyeség. Ezt mindig az idő dönti el. Az ember változik. Lehet 10 év után a hátad közepére sem kívánod az addigi nagy szerelmet. Az a szép ebben, hogy mindig a végén tudod csak meg, ki is volt az igazi.
2020. júl. 20. 21:50
 6/16 anonim ***** válasza:
65%

7 éve vagyunk együtt a párommal.

Szerintem létezik ez a jelenség. Volt előtte több hosszabb párkapcsolatom is, de amikor megismertem a párom kb 3 hónap után azt éreztem, hogy ez valami teljesen más és, hogy vele szeretné leélni az életem. Társam mindenben, a szerelmem, a legjobb barátom. Én hiszek abban, hogy az ember megérzi ezt :) Én 7 év után is ugyan ezt érzem !

2020. júl. 20. 21:52
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
4 Nem szívtam semmit, csak jó kedvem van:)
2020. júl. 20. 21:52
 8/16 anonim ***** válasza:
28%

Mit értesz túl jó alatt? Honnan lehet kívülről megítélni, hogy egy párkapcsolat jól működik-e?

Egy párkapcsolat elején egy önmagát és a párját is jól ismerő személy általában ki tudja következtetni, hogy kb. hogy fog működni. Néhány hónap tévedéssel a közeli barátaim párkapcsolatának a végét is meg tudtam saccolni, miután 3-4 alkalommal beszéltem az új párral (sose mondok nekik semmit, csak a férjemnek szoktam morogni otthon, hogy miért nem képesek jól párt választani, akivel legalább öt évet lehúznak). De azt nem tudnám megmondani, hogy mikor jó egy kapcsolat. Attól, hogy nem válnak el? Attól, hogy nem veszekednek? Attól, hogy kiegyensúlyozottak?

2020. júl. 20. 22:03
 9/16 anonim ***** válasza:
87%
8-as. Nem értelek. Az számít jó párnak neked akivel öt évet lehúzol legalább? Szerintem 5 év ahhoz sok idő hogy az ember csak úgy pazarolgassa minden egyes emberre. Mármint nyilván abból is lehet sokat tanulni de az ember alapvetően azt szeretné megtalálni akivel képes leélni egy életet. Akkor meg már inkább jobb, ha korábban rájössz, hogy mégsem jó egy adott emberrel és tovább keresel. Nekem is hosszú ideje van kapcsolatom de örülök neki, hogy a többi nem volt hosszú :D Szerintem nem az határoz meg egy embert hogy hány hosszú kapcsolata volt (és nem vagyok elfogult magammal szemben 😂)
2020. júl. 21. 00:16
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Az első randin tudtam, hogy ez más és ő lesz a férjem.
2020. júl. 21. 04:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!