Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok az elszalasztott szerelmekről? Ha két ember tényleg összetartozik, akkor úgyis együtt lesznek?
Volt egy srác, akivel egy hónapig kb beszéltünk. Az egész úgy kezdődött, hogy kavartunk egy buliban, de én nem akartam tőle többet, csak azt az egy smárolós estét, de aztán rámírt, beszéltünk, találkoztunk én pedig szépen lassan megkedveltem.
De nem tudtam eldönteni, hogy mit akarok tőle, és a büszkeségem is ott volt, hogy én márpedig nem fogom őt keresni, írjon, hívjon ő hisz ő a fiú. Szóval én alig kerestem, állandóan csak ő, de közben lassan már úgy érzem beleszerettem.
Viszont ezzel a viselkedéssel azt értem el, hogy feladta, hogy ennek nem látja így értelmét és most nagyon bánom. Mert ő normális fiú volt, belülről is tökéletes, és most volt velem először olyan, hogy nem a külsőbe szerettem bele hanem a belső értékekbe.
Igazából nem is tudom, hogy miért írtam ki ezt, csak olyan jó volt leírni.. :')
7-es! Én is lány vagyok, engem is idegesít, de sajnos tudom, hogy részben neki is igaza van. Meg kell találni a megfelelő arányt, mert az se jó, ha rátelepszel a pasira.
Amúgy igen, úgy gondolom, hogy akiknek együtt kell lenni azok együtt lesznek, de csak akkor ha ezért tesznek is valamit a felek. :)
Valóban hibáztál amiért ilyen távolságtartó voltál vele, ráadásul kicsit magadat is próbáltad becsapni, annak ellenére, hogy elkezdtél már akkor beleszeretni.
Most nehogy megakadj azon, hogy a fiúnak kell kezdeményezni! Ezekután igazán tartozol annyival hogy - bár nem a lányok feladata - most TE kezdeményezel, TE veszed fel a kapcsolatot.
Csak azért írom hogy mostmeg nehogy elakadj azon hogy miért kell lány létedre kezdeményezned. A miérteket Te magad leírtad.
Szurkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!