Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy nagy szerelmeket sosem heveri ki az ember?
Figyelt kérdés
Kétszer voltam eddig szerelmes. Az első nagyon megbántott, de a mai napig azért kicsit szeretem még, mert mindig eszembe jutnak a szép emlékek, meg hogy milyen érzéseket váltott ki belőlem. Évekkel utána szerelmes lettem egy másik fiúba is, vele nem váltunk el rosszul, de a mai napig kb mindennap gondolok rá. Egyikkel sem tartom már a kapcsolatot.2016. dec. 22. 00:10
1/9 anonim válasza:
Én úgy mondanám, hogy minden nagy szerelem kitép egy darabot a lélekből. Mindegyik után kevésbé vagy képes újra naívan, őszintén szerelembe esni. És ha elég ilyenen túlvagy, akkor egy idő után végül képtelen leszel akár csak a szikráját is érezni a szerelemnek.
2/9 A kérdező kommentje:
Remélem ez az elhidegülés nálam sosem következik be. Nagyon érzelmes lány vagyok, a barátaimhoz is nagyon ragaszkodom, nehezen engedek el embereket akiket egyszer már megszerettem. Nem vagyok az az idegesítően levakarhatatlan típus, simán egyik napról a másikra megszakítom a kontaktot bárkivel, ha olyat tesz, de ettől még sokat gondolok rá, és szeretem.
2016. dec. 22. 00:22
4/9 A kérdező kommentje:
szeretlek
2016. dec. 22. 00:49
5/9 RRR válasza:
igen igen
mélyen legbelül mardos életed végéig
6/9 RRR válasza:
neked is nehéz lehet ebben a tótágast állt,érzelemmentes világban létezni
5#
9/9 anonim válasza:
Az exem tuti igy van ...
18 ev es 2 gyerek
Otthagytam mert elegem lett vegleg
Erre teljesen maga alatt van meg 7 ev utan is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!