Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Olyan párok, akik már hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan párok, akik már hosszabb ideje együtt vannak! Nálatok ez hogy megy?

Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Ennyi idő után is írogat, hogy mennyire hiányzom neki, alig bírja ki amíg nem vagyunk együtt, keveset alszik, mert nem tud nélkülem, számolja vissza a napokat, amikor lát megint, órákig akar telefonálgatni satöbbi. Szerintetek lassan 1 év után nem kéne már kicsit jobban kezelnie a különlétet? Vagy ez belefér abba, hogy ennyire szeret? Én például elvagyok pár napig nélküle is vagy ha nem dumálunk annyit egy nap. Lehet kevésbé szeretem vagy kezdek kiszeretni belőle? Mit gondoltok? :( Nem merem neki elmondani, mert nem akarom megbántani őt. :((

2020. júl. 9. 18:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
47%
Jézusom megőrülnék! Nálunk a legelején sem volt ilyen!
2020. júl. 9. 19:52
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Ja, hogy ti még egy év után külön éltek... Nos, erről nem tudok nyilatkozni
2020. júl. 9. 20:51
 13/15 anonim ***** válasza:
12%
Erre mondtam hogy korosztályokra kellene bontani ezt a rovatot is. Engem személy szerint a huszonévesek élete egyáltalán nem izgat, sőt, a tanácsaik se.
2020. júl. 9. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:
81%
Engem is zavarna,ha így rám telepedne.Foglalja el magát és inkább az együtt töltött minőségi időre szánja az energiáit.
2020. júl. 9. 23:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem 8 éve véget ért a hosszú kapcsolatom.Előtte én is rosszul voltam ha nem voltunk együtt pár napot mondjuk.Most meg egy nő sem érdekel már :D Ez mondjuk más tészta.Ennek is megvannak az előnyei.

Amúgy gyerekes szerintem is ha pár nap alatt kikészül.Én volt h. 1-2 hétig sem taliztam a barátnőmmel a kapcsolat elején,és azért nem haltam bele...Telefonon,interneten beszéltünk szinte minden nap.Túl lehet élni így simán.Most 40 felett picivel ha lenne kapcsim és lenne pár nap szünet még örülnék is neki :D De ugye most szingli vagyok szerencsére :D

2020. szept. 2. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!