Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan párok, akik már hosszabb ideje együtt vannak! Nálatok ez hogy megy?
Figyelt kérdés
8 hónapja vagyunk együtt a barátommal. Ennyi idő után is írogat, hogy mennyire hiányzom neki, alig bírja ki amíg nem vagyunk együtt, keveset alszik, mert nem tud nélkülem, számolja vissza a napokat, amikor lát megint, órákig akar telefonálgatni satöbbi. Szerintetek lassan 1 év után nem kéne már kicsit jobban kezelnie a különlétet? Vagy ez belefér abba, hogy ennyire szeret? Én például elvagyok pár napig nélküle is vagy ha nem dumálunk annyit egy nap. Lehet kevésbé szeretem vagy kezdek kiszeretni belőle? Mit gondoltok? :( Nem merem neki elmondani, mert nem akarom megbántani őt. :((2020. júl. 9. 18:07
1/15 anonim válasza:
20 év házasság után is majd belebolondulok, amikor a férjem elutazik munka miatt 1-1 hétre. Hiányzik, hogy összebújjunk, hogy együtt fektessük le a gyerekeket, hogy együtt válasszunk filmet, stb.
2/15 anonim válasza:
Kérdező, ne azt írd, hogy mit mond, hanem, hogy mit cselekszik:D
3/15 A kérdező kommentje:
1: Mi sosem vagyunk külön 1 hetet, a max az a 3 nap általában. 1 hét szerintem is nagyon sok külön, de pár napot ki kéne bírnia szerintem.
2: Ezt hogy érted? Hogy amúgy törődik-e velem vagy csak üres szavakat mondogat?
2020. júl. 9. 18:18
4/15 anonim válasza:
Hát 8 hónap nem olyan sok idő. Mi alapból félig távkapcsolatban kezdtük (egy városban laktunk, barátom máshova járt egyetemre) és akkor rossz volt minden vasárnap a búcsú, meg a szünetekben/nyáron is igényeltem hogy minden nap együtt legyünk.
Utána én is egyetemre mentem, akkoriban már azért nem volt akkora szívfájdalom a búcsú.
Most meg jobban szeretem mint valaha, sok időt is töltünk együtt, mégis jól esik néha külön tölteni időt, egy héttel sem lenne gond ha bármi miatt úgy adódna.
6/15 A kérdező kommentje:
Törődik velem és érezteti, hogy szeret. Nem ezzel van a baj, mert amúgy imádok vele lenni de mindig azt érzem, hogy ő nagyon szenved külön én meg nem annyira. Hiányzik, de nem őrülök bele.
2020. júl. 9. 18:40
7/15 anonim válasza:
5+ 2 férfi esetében is volt ilyen tapasztalatom. Mind kettőnél volt cselekedet. Egyik az exem, a másik a férjem:)
8/15 anonim válasza:
6 Ha valós akkor minden nap ott van veled. Ha nem valós, akkor pár évig lesz ilyen.
9/15 anonim válasza:
8 honap utan mi mar egyutt eltunk, es nem voltak ilyesmi problemaink. Ettol fuggetlenul ot evvel kesobb is irogatunk egymasnak, hogy siessen haza, ha sokaig elvan, evente van kb 2-3 alkalom, amikor nem alszik itthon, olyankor megirjuk, hogy hianyzik, sokkal jobb egyutt aludni, de nyilvan bele nem halunk a kulonletbe.
10/15 anonim válasza:
Társfüggőség. Ha egy pasika ennyire gyenge, az engem inkább taszítana. Nincs saját élete? Mint egy kisgyerek, akinek hiányzik az anyukája aki majd ad neki kakaót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!