Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobott a nő, akivel ismerkedtem. Most meg teljesen azt érzem, hogy kezdek beleszeretni, hogy lehet ez?
10
Őőő szerintem félreérthetted amit írtam ( talán jobban ismerem magam mint te, de csak talán, sőt véleményem is van róla elég határozott, igen, mivel kellő önismeretet tettem már ebbe eddig): 29 éves vagyok, a Büdös életnem nem voltam SZERELMES fizikai testbe... Max 16 éves korik a gyerekes rajongás a szép szemű pasiknál, de az nagyon nem az a szerelem, ami A SZERELEM.. ;)
Tegyük tisztába a fogalmakat (úgy is szeretitek hangoztatni, hogy a nők nem tudják különválasztani a szexet/vonzalmat az érzelmektől:
Van fizikai vonzalom, erős kémia, erős szexuális vágy:
- ez lehet külső iránt is személyes jegyek nélkül, de ugyanúgy beindíthat személyes vonzalmi tulajdonságok( férfiaknál ez a humor, intelligencia,magabiztossás stb- amikor valaki nem néz ki jól, de jó a dumája és azzal csajozik pl, akármi egyéb)
és van szerelem:
- szerelem csak személyes jegyekből fakadhat. x ember jól néz ki, talán tetszik is, akkor most én az olvasatodban mindbe szerelmes vagyok?.. ;)
Egy szép szembe nem tudok beleszeretni, sem egy jó seggbe, se a kockahasba, de tudnak vonzani szexuálisan. De ez nem egyedi, az üres, nekem ebbe nincsen semmi! Ebbe nem leszek szerelmes, mert az nem a másik személyiségéhez köthető. Gerjedni gerjedhetek rá, de lelkileg nem a hasára fogok vágyni..
Ez eddig a vonzalom. A fizikai (testi) vonzalom. Ja még a hang is ilyen, van akinek a hangja is már beindít, aki tetszett pl. Ez sem szerelem. Az is vonzalom bizony.
- a szerelem RÉSZE:
lehet a szexuális vonzalom bőven itt is, sőt. Nyilvánvalóan van. ( ki mondta, hogy nem??)
A szerelemben ugyanúgy jelen van a szexualitás, de nem az a domináns, a ez CSAK EGY RÉSZE a szerelemnek. A szerelem qrvára több, mint puszta szexuális vonzalom, pont hogy az nem élte át, aki nem érti amiről beszélek..
Sokan nem tudnak különbséget tenni vonzalom és szerelem között, az a baj. Nem álszent vagyok, hidd el, rengeteget foglalkoztam ezzel a témával és önismeretettel.
Létezhet erős vonzalom is, amiből vagy lesz szerelem vagy nem. - Ez utóbbi viszont már hidd el, hogy r*hadtul a másik személyiségén múlik.
Amikor én belezúgtam a srácba, nem a teste tetszett, hanem egyben. Ahogy mozgott, a hangja, a szóhasználata, ahogy fogalmazott, amit akkor mondott, egyszerűen minden tökéletes volt.. ahogy mosolygott, ahogy ugratott, ahogy felöltözött, egyszerűen hű, éreztem, hogy ez az a srác. Lehet csak elképzeltem milyen, de egész jól bejött. Inkább azt mondanám, hogy látszott rajta, hogy ő az, olyan, amilyennek gondolom. Olyan is volt:)
Nem volt az esetem, illetve nem tudtam, hogy olyan az esetem, mint ő, amíg meg nem láttam. A szőke hajú, barnulós sötétebb szemű srácok tetszenek, de ő valahogy karakteres volt, a karaktere annyire tükrözte a személyiségét, ami annyira psszolt(akkoriban) az enyémhez.
Nyilván nem képen láttam, odajöttek, köszönt és mondott valamit.
Szerintem nem külső meg belső van, hanem a belső kiül a külsőre, ha a testben harmónia van, és akkor egy az egyben látod, érzed, hallod a személyt, ehhez elég pár pillanat. Nem azért szeretünk valakit, mert sok jó tulajdonsága van, attól becsüljük.. A szeretet valami megmagyarázhatatlan összhang, amitől úgy érzed, összetartoztok..
12
Én ezt értem.. Ilyen velem is történt, hasonló tulajdonságok voltak meg a srácban is.
ÉS egyáltalán nem a " jó tulajdonságokra" gondoltam beleszeretés alatt..
Vannak bizonyos karakterjegyek, és kész.
Attól, hogy tulajdonsásokról/jegyekről beszélünk, beleszerethetünk nem olyan jó tulajdonságokkal rendelkező egyénekbe is.. Sőt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!