Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Dobott a nő, akivel ismerkedte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobott a nő, akivel ismerkedtem. Most meg teljesen azt érzem, hogy kezdek beleszeretni, hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Eddig is nagyon vonzódtunk egymáshoz, de szerintem a vonzalomnál komolyabb érzéseim nem nagyon voltak. Amikor ezt tisztáztuk, azt mondta neki vannak érzései, így ne haragudjak, de lezárja ezt, mert nem szeretne egyoldalú kapcsolatba belemenni. Azóta csak tépem magam, fogalmam sincs mi van velem. Lehet csak a híuságom miatt visel meg ennyire, vagy tényleg bele fogok szeretni, mikor már nem kellek?
2020. júl. 6. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%

10

Őőő szerintem félreérthetted amit írtam ( talán jobban ismerem magam mint te, de csak talán, sőt véleményem is van róla elég határozott, igen, mivel kellő önismeretet tettem már ebbe eddig): 29 éves vagyok, a Büdös életnem nem voltam SZERELMES fizikai testbe... Max 16 éves korik a gyerekes rajongás a szép szemű pasiknál, de az nagyon nem az a szerelem, ami A SZERELEM.. ;)

Tegyük tisztába a fogalmakat (úgy is szeretitek hangoztatni, hogy a nők nem tudják különválasztani a szexet/vonzalmat az érzelmektől:

Van fizikai vonzalom, erős kémia, erős szexuális vágy:

- ez lehet külső iránt is személyes jegyek nélkül, de ugyanúgy beindíthat személyes vonzalmi tulajdonságok( férfiaknál ez a humor, intelligencia,magabiztossás stb- amikor valaki nem néz ki jól, de jó a dumája és azzal csajozik pl, akármi egyéb)

és van szerelem:

- szerelem csak személyes jegyekből fakadhat. x ember jól néz ki, talán tetszik is, akkor most én az olvasatodban mindbe szerelmes vagyok?.. ;)

Egy szép szembe nem tudok beleszeretni, sem egy jó seggbe, se a kockahasba, de tudnak vonzani szexuálisan. De ez nem egyedi, az üres, nekem ebbe nincsen semmi! Ebbe nem leszek szerelmes, mert az nem a másik személyiségéhez köthető. Gerjedni gerjedhetek rá, de lelkileg nem a hasára fogok vágyni..

Ez eddig a vonzalom. A fizikai (testi) vonzalom. Ja még a hang is ilyen, van akinek a hangja is már beindít, aki tetszett pl. Ez sem szerelem. Az is vonzalom bizony.

- a szerelem RÉSZE:

lehet a szexuális vonzalom bőven itt is, sőt. Nyilvánvalóan van. ( ki mondta, hogy nem??)

A szerelemben ugyanúgy jelen van a szexualitás, de nem az a domináns, a ez CSAK EGY RÉSZE a szerelemnek. A szerelem qrvára több, mint puszta szexuális vonzalom, pont hogy az nem élte át, aki nem érti amiről beszélek..

Sokan nem tudnak különbséget tenni vonzalom és szerelem között, az a baj. Nem álszent vagyok, hidd el, rengeteget foglalkoztam ezzel a témával és önismeretettel.

Létezhet erős vonzalom is, amiből vagy lesz szerelem vagy nem. - Ez utóbbi viszont már hidd el, hogy r*hadtul a másik személyiségén múlik.

2020. júl. 6. 20:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Amikor én belezúgtam a srácba, nem a teste tetszett, hanem egyben. Ahogy mozgott, a hangja, a szóhasználata, ahogy fogalmazott, amit akkor mondott, egyszerűen minden tökéletes volt.. ahogy mosolygott, ahogy ugratott, ahogy felöltözött, egyszerűen hű, éreztem, hogy ez az a srác. Lehet csak elképzeltem milyen, de egész jól bejött. Inkább azt mondanám, hogy látszott rajta, hogy ő az, olyan, amilyennek gondolom. Olyan is volt:)

Nem volt az esetem, illetve nem tudtam, hogy olyan az esetem, mint ő, amíg meg nem láttam. A szőke hajú, barnulós sötétebb szemű srácok tetszenek, de ő valahogy karakteres volt, a karaktere annyire tükrözte a személyiségét, ami annyira psszolt(akkoriban) az enyémhez.

Nyilván nem képen láttam, odajöttek, köszönt és mondott valamit.

Szerintem nem külső meg belső van, hanem a belső kiül a külsőre, ha a testben harmónia van, és akkor egy az egyben látod, érzed, hallod a személyt, ehhez elég pár pillanat. Nem azért szeretünk valakit, mert sok jó tulajdonsága van, attól becsüljük.. A szeretet valami megmagyarázhatatlan összhang, amitől úgy érzed, összetartoztok..

2020. júl. 6. 20:43
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

12

Én ezt értem.. Ilyen velem is történt, hasonló tulajdonságok voltak meg a srácban is.

ÉS egyáltalán nem a " jó tulajdonságokra" gondoltam beleszeretés alatt..

Vannak bizonyos karakterjegyek, és kész.

Attól, hogy tulajdonsásokról/jegyekről beszélünk, beleszerethetünk nem olyan jó tulajdonságokkal rendelkező egyénekbe is.. Sőt..

2020. júl. 7. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!