Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobott a nő, akivel ismerkedtem. Most meg teljesen azt érzem, hogy kezdek beleszeretni, hogy lehet ez?
Nem értem, hogy manapság miért nem akarnak a fiatalok minimális
energiát is belefektetni egy kapcsolat kiépítésébe, felépítésébe, egymás mélyebb megismerésébe. A szerelem nem jön magától, nagyon ritka, amikor hirtelen fellobban és ásó-kapa-nagyharang.
De amikor már évekig együtt élnek, az első válságban máris válnak, ahelyett, hogy meg akarnák menteni.
Döbbenet.
Nekem egyszer volt csak, jött magától, egy pillanat volt az egész, minél jobban és jobban megismertem, annál mélyebb lett a kötődés, de a szerelem csak úgy elgázolt elsőre.
Azóta több kapcsolatba energiát, időt, pénzt öltem, rengeteg emberrel találkoztam, volt hosszabb “kényszer” kapcsolatom, rávettem magam, hogy várok egy évet, majd kialakul, rohadtul nem alakult ki semmi, csak nehezebb volt elszakadni, mert hozzászoktam, de mikor ott voltak, inkább egyedül lettem volna.
Szerintem aki azt hiszi, hogy kialakul, az összekeveri a kötődéssel, igazából még nem volt szerelmes..
Szerintem meg most elkezdted tisztelni ezt benne, hogy ezt meglépte. Szerelmesek meg ha belegondolsz, sosem leszel ha nem tudod tisztelni.
Egyébként nyilván az esetek 99%-ban a vonzalom létezik először. ÉS ebből vagy kialakul szerelem, ahogy megismered a másik belső tulajdonságait is, vagy nem. ( beleszeretni is csak a másik személyébe és nem testébe lehet. Én értem -és sajnos átéltem azt is, amit a 6 ír, sőt... Ilyenkor is leképezed belül a másikat, tehát valamilyen képed van róla, amibe beleszeretsz, aki vagy eleget tesz ennek a képnek, vagy nem, mert kiderül mindig kis dolgokkal, hogy egyre messzebb van tőle. Ha bejön, akkor az első látásra szerelem igen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!