Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy ő az igazi?
Kicsit későn lett barátnőm 21 évesen ő az első kettő éve vagyunk együtt.
Úgy érzem lehet nem ő az igazi vagy nem tudom. Úgy gondolom hogy nem biztos hogy ha mondjuk feleségem lenne ő lenne a tökéletes mert pl nem elég házias nem szeret főzni....
Első barátnőm nincs semmi hasonlítási alapom és néha kíváncsi vagyok milyen lehet egy másik nő. Szeretem, de néha bennem van a kíváncsiság. Mi van ha szakítunk és rosszul döntök.
El lehet felejteni egy exet. Furcsa bele gondolni, hogy más nőt szeressék/legyek. Kicsit katyvasz van bennem. Nem tudom mit csináljak maradjak még vele vagy számítsunk. Első kapcsolatom fogalmam nincs az a jó e amit most érzek vagy más nőnél többet éreznek és inkább látnám feleség jelöltnek. Egyszerűen tényleg furcsa bele gondolni hogy mást szeressék és ugy voltam mindig hogy első kapcsolatom is lesz az utolsó. De lehet hogy ez az első még se a nagy ő. Lehet az teszi jól aki több nővel volt élete során? Egyszerűen félek hogy rosszul valasztok mert pont a legelső kapcsolatom lenne a nagy ő á nem tudom nagy a katyvasz.
Vélemények?
Nem vagyon tinipitsa, 30 eves felnott no vagyok. Rendet tartunk a parommal EGYUTT a lakasban es mind a ketten fozunk, attol fuggoen, kinek van epp inkabb kedve.
A “senkit” meg ne vegyetek mar szo szerint, nyilvan mindig vannak kivetelek, de altalaban ez a kisebbseg. Az emberek tobbsege nem szeret hazimunkat vegezni, hanem megcsinalja, mert kell, ez egy teny.
Nyilvan az sem tul jo, ha valaki abszolut szarik ezekre a dolgokra, rendet tartani akkor is kell, ha valakihez minden penteken jon a takaritono. A fozest mi pl leszarnank, csak nem akarunk tobbet kolteni kajara, mint kene, de ezen kivul baromira nem erdekli sem a paromar, se engem, hogy egy kaja itthon keszul-e vagy rendeljuk.
A rendtartas pedig csak egyutt mukodik. Nem (csak) azert, mert mar nem azokat az idoket eljuk, hanem mert ahogy latom, hogy o nem figyel oda, nem csinal meg valamit es ebbol kovetkezoen miatta lesz rendetlenseg, ugy csokken az en motivaciom is, mert ha neki nem fontos, en minek erolkodjek.
Szerintem egyikunk sem hazias, sem en, sem a parom. Megis mindig rend van es ehen sem halunk.
Értem. Én mondjuk kifejezetten szeretek főzni, de biztosan nem tűrném el hogy mindig én főzzek a párom meg fekszik. Az a legjobb ha közösen csinálja meg az ember a dolgokat és nem az van, hogy az egyik fél ellustul és nem akar megmozdulni.
Sajnos elég sok nő van aki kijelenti hogy márpedig ő nem főz meg nem cseléd akar lenni....
Nagyon el van lustulva az én generációm.
Nem szeretek senkinek se könyörögni pl ha a mosást is halogatja valaki és már erőd méretű szennyes gyűlt össze és nyagadtni kell az adott személyt hogy csinálja meg mert mondjuk az előző héten a másik fél csinálta az ilyen nagyon idegesítő tud lenni és kiábrándító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!