Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy ő az igazi?
Kicsit későn lett barátnőm 21 évesen ő az első kettő éve vagyunk együtt.
Úgy érzem lehet nem ő az igazi vagy nem tudom. Úgy gondolom hogy nem biztos hogy ha mondjuk feleségem lenne ő lenne a tökéletes mert pl nem elég házias nem szeret főzni....
Első barátnőm nincs semmi hasonlítási alapom és néha kíváncsi vagyok milyen lehet egy másik nő. Szeretem, de néha bennem van a kíváncsiság. Mi van ha szakítunk és rosszul döntök.
El lehet felejteni egy exet. Furcsa bele gondolni, hogy más nőt szeressék/legyek. Kicsit katyvasz van bennem. Nem tudom mit csináljak maradjak még vele vagy számítsunk. Első kapcsolatom fogalmam nincs az a jó e amit most érzek vagy más nőnél többet éreznek és inkább látnám feleség jelöltnek. Egyszerűen tényleg furcsa bele gondolni hogy mást szeressék és ugy voltam mindig hogy első kapcsolatom is lesz az utolsó. De lehet hogy ez az első még se a nagy ő. Lehet az teszi jól aki több nővel volt élete során? Egyszerűen félek hogy rosszul valasztok mert pont a legelső kapcsolatom lenne a nagy ő á nem tudom nagy a katyvasz.
Vélemények?
Tisztázd le magadban mit akarsz és tarts ki a döntésed mellett.
Első barátnő, érthető a kíváncsiságod. Gondold végig jól, el tudod-e képzelni vele a továbbiakban, feleségedként. Eléggé szereted-e, jól megvagytok, terveitek egyeznek-e. Főzni kénytelen lesz megtanulni később.
Ha nagyon bizonytalan vagy vele kapcsolatban, ne húzd az idejét.
Hozz döntést, ha őt választod, felejts el a bizonytalanságod és a kíváncsiságod mindaddig, amíg tart a kapcsolat.
A férjed első volt neked? Honnan volt egyértelmű hogy ő az igazi?
Barátnőm elég makacs természet és tényleg nem valami hazias és kicsit különbözik a stílusunk, de szeretjük egymást. Csak nem tudom hogy ez elég lesz e akár egy házassághoz. Házasság még mondjuk nem most lenne. Meg gondolom még ezt az egészet mert semelyikőnk idejét se akarom húzni. Nem is a szexre vagyok am kivancsi, hogy mással milyen lehet mert az telejsen jó hanem inkább hogy milyen lehet egy más természetű, személyiségű nő ...
Magyarul nem vagyok 100szazalekig megelégedve barátnőm természetével.
De mondjuk nem is van olyan ahol minden szinten 100?
Ha úgy érzed, nem ő az igazi, de amúgy minden rendben a kapcsolattal, akkor nagyon sokat tanulhatsz belőle, de nem ártana tisztázni a lánnyal, így két év után hogy neked nincsenek lánykérési/házasodási szándékaid. Ez így lenne tisztességes, mert egyébként az ő idejét húzod hazudozással.
Én személy szerint nem jönnék össze, akiben nem látnám a potenciális társamat egy életre.
Nekem első semmi tapasztalatom nem volt nagy szerelem...
Fiatalok vagyunk azóta eltelt 2 év jobban megismertük egymást.
Nem arról van szó hogy cselédet akarok. Igen is egy nő legyen házias valamilyen szinten mikor már mondjuk van gyerek. Én is főzök csinálok mindent férfi létemre.
#5 te valami tini picsa lehetsz.
Nehéz ezt látni egyből. Idő mire megismeri az ember egymást. Eleinte sokan a jó oldalukat mutatják aztán jönnek a negatív dolgok is. Meg rózsaszín felhő midnen tökéletes aztán mikor leszáll meglátja az ember a negatív dolgokat is jönnek a viták nézeteltérések....
Persze minden kapcsolatba van vita. Nálunk nincs nagyon sok nekem köszönhetően. Nem vagyok papucs, de kompromisszumra lehet velem jutni könnyen.
#5, ezt hol olvastad? Én pl imádok főzni, 20 év háztartásvezetés után is.
Kérdező, első felnőtt kapcsolat, igen, neki is. 😊
Az tök jó sajnos a mi korosztályunkban ritka az ilyen persze vannak kivételek.
Sok az olyan nő sajnos mint az #5-ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!