Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnét lehet tudni, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét lehet tudni, hogy én voltam agyok Neki az igazi?

Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 07:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Mondja,és azt észre vette ,hogy más lány vagyok mint a többi,de másnak massal is beszel.Már 1,5eve ismerjük eegymást.Ismerem mint a tenyerem,de mi van ha csak a josagonat veszi eszre
2015. nov. 14. 07:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt mondja,hogy reggebben megtalaltam azt a szemelyemben.De fogalmazaskor meg is ugy beszel rolam itt a gyakorikon is mint en lennek a sok kozul mintha ugyan ugy tekintene ram mint masra,nInt egy sima ember
2015. nov. 14. 07:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Honnet lehet tudni ,hogy en vagyok neki az igazi
2015. nov. 14. 08:36
 4/9 anonim ***** válasza:

off:

Szinkronizálnád a beírásod? Mert értelmetlen, mint a sztori is.

on:

Most hiszel neki vagy sem? Azt mondta, különleges vagy, más, mint a többi. Kérdezz rá, hogy ez nála mit jelent. Különleges vagy, mint a pocoksz.ar, vagy különleges, mint csodálni való?

2015. nov. 14. 08:36
 5/9 Költőnő? ***** válasza:
FELNŐTT KATEGÓRIA!!!!!!!!!!!!!
2015. nov. 14. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Elmondanad on off vakasz mit takar?
2015. nov. 14. 09:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Elmondom, mert látom, nem érted.

Amikor azt írja valaki, hogy off, vagy offline, az azt jelenti, hogy nem a témához kapcsolódik. Hogy itt speciál mi az offline? Az értelmetlen katyvasz, amit ide böffentettél. Olvasd már át, amit írtál, és vedd a fáradtságot, hogy kijavítod a rengeteg elütésed, mielőtt elküldöd a bejegyzést.

Legyél már igényesebb!

Az on: visszatérve a témához. Kérdezd meg. Miután a pocoksz.arban semmi különleges nincs, így kb. annyira is értékel vagy tényleg te lennél az igazi??

2015. nov. 14. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia mért nem irsz visdza privatot,ha minek hitegetsz?csodalkozol ez alasz?
2015. nov. 14. 14:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudom h Jocika vagy
2015. nov. 14. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!