A Vad angyal egy igazi szerelmes telenovella. Honnét szerezhetném meg a részeit?
regisztrálj,keresd meg a VAD ANGYAL fórumtopikot és töltheted.80-90%ban fent van,ami még nincs azt írd be a fórumba h.tegye fel aki tudja...
én anno innen töltögettem,de közben meguntam.))
1.vagyok
regisztráltál?meg kell várni a regisztrációt visszaigazoló e-mailt.akkor be tudsz lépni.sok fórumot látsz az oldalon,köztük a VAD ANGYAL nevezetűt.arra rámész,és összevissza láthatod a részeket..lent pedig van egy olyan menüpont h."ugrás a köv.oldalra",ott neked az 5 oldalra kell menned,mert ott van a 82.rész.de meg fogod találni.
írj ha még mindig nem okés a dolog.
nah kikerestem neked ennek a résznek a letöltési útját/oldalát:
itt arra menj h."free user",elkezd visszaszámolni 90-től ott egy óra,ha az letelik,már töltheted is a kék DOWNLOAD feliratra kattintva.nem 2 perc a töltés,változó,de nem is nagyon hosszú idő..
lehet bonyolultan írtam le, de nem az.
remélem nincs csúszás a tv-ben leadott részek és az oldal közt..néha előfordul,h.ami a tv-ben pl.a 82. rész,itt 83.84,de szépen letöltögeted és előbb-utóbb rátalálsz arra ami neked kell...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
megint én!
próbáld amit az előbb írtam,így sikerülnie kell.)ha nem írj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!