Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek csak egy igazi szerelem jut az életben?
Én abban hiszek, hogy igen. Egy igazi, nagy ő van az életben, és a többi csak amolyan fellángolás. Tizenévesen én is hittem azt, hogy szerelmes vagyok, szakítottunk, aztán pár évre rá rájöttem hogy az amit akkor éreztem, közel sem volt az igazi szerelemhez.
Elvégre, az igazi szerelemmel örök életedben együtt leszel, nincs olyan, hogy elhagy egy másikért, nincs szakítás, elválás, sem semmi ilyen. Egymásnak vagytok teremtve, remekül működik a kapcsolat, és az együttlét is. Pont azért az igazi (szerintem) mert ilyen embert nagyon nehéz találni, akivel ennyire egy hullámhosszon vagy. Pont ezért hiszek abban is, hogy csak egy van.
Ettől még te hihetsz abban, hogy több nagy ő is van a világon:) Bár szerintem kár egy bizonyos érzést kergetni, mert ugyanazt sosem fogod érezni 2 vagy több különböző ember iránt.
#3 ez már-már ezotéria kategória...
#4nek van igaza
szerintem az aki mindenben megfelel az csak egy van
de ha szakitottatok akkor nem biztos h ö volt az
egyébként ezt a dolgot vélem felfedezni egy kicsi kiparodizálva a don huan demarco cimu filmben
nagyon jo, rámutat arra h milyenek is az emberek
még ha tényleg csak egy igazi lehet, azt honnan tudod, hogy az az egy már eljött és túl vagy rajta, nem jöhet ezután egy minden eddig általad ismertnél jobb?
és miért gondolod, hogy ha esetleg az volt is az igazi, attól még egy majdnem olyan jóval, vagy egy nem annyira, de jóval nem lehet sokkal jobb az életed, mint nélküle?
miért azon agyaltok, hogy miért nem lesz soha jobb már, ahelyett, hogy azt keresnétek, hogy mitől lesz jobb az életetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!