Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki még nem szeret,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki még nem szeret, majd megszerethet?

Figyelt kérdés

Nemrég szakított a barátnőjével, akivel 1,5 évig voltak együtt. Azóta is vele álmodik, hiányzik neki, és vele lenne, még úgy is, hogy megcsalta is már más férfival van. Voltam már én is ilyen szerelmes, meg tudom érteni, együttérzek, sajnálom...

Mi pedig barátok vagyunk. Elmondta, hogy vonzódik is hozzám és szeret, de nem akar kapcsolatot...Én nagyon megszerettem :) Lehet kegyetlenül és gonoszul hangzik, de én voltam a legboldogabb ember, amikor szakítottak...Sok időt töltöttünk együtt és...megszerettem.

Mit tegyek?

21/L

2015. okt. 31. 08:02
 1/5 A kérdező kommentje:
Már volt viszonzatlan szerelmem, de akkor csak álom volt, ábránd, mindig olyan valakivel, akit nem is ismertem. Mi ismerjük egymást...Olyan rossz, amikor nem szeretlek viszont, elegem van belőle...Ugye még megszerethet?
2015. okt. 31. 08:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Várj egy kicsit! Időre van szüksége. Nem érdemes már most lerohanni, főleg, ha még ennyire ki van.
2015. okt. 31. 08:04
 3/5 A kérdező kommentje:
Már smároltunk is am...de mondtam, hogy nekem ez így nem jó, hogy nem szeret. Azóta jobban figyel rám. Hát mást nem tudok csinálni, mint hogy várok :) Elmondani nem fogom (még), hogy szerelmes lettem belé...
2015. okt. 31. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Legyèl vele türelmes ès figyelj rá, idővel tùllessz rajta.
2015. okt. 31. 09:07
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm :) Remélem! Nagyon jó lenne...olyan teljes kiteljesedés vagy nem tudom :)

Olyan furcsa, talán még sose volt ilyen...eddig tényleg csak ábránd volt mind vagy felszínes randizás, vele pedig minden más...olyan mély és meleg ez az érzés, olyan igazi :)

2015. okt. 31. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!