Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan csinaljam ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csinaljam ebben a helyzetben??

Figyelt kérdés
25 eves vagyok, eletemben most vagyok eloszor igazan szerelmes 1 lanyba aki a munkatarsam. Eleinte ugy lattam, hogy enis bejovok neki jeleket veltem felfedezni abbol ahogy viselkedett velem. Majd mikor 3 szor elhivtam valahova, mind 3 szor nemet mondott a karantenra hivatkozva. Majd 4. alkalommal meg elmondtam neki szemtol szemben, hogy mit erzek iranta tobbet jelent szamomra egy munkatarsnal. Ekkor azt valaszolta, hogy nagyon kedvel de semmi tobb. Most is ugy viselkedik velem ami szamomra felreertendo de mar nem probalkozok nala, szeretnem elfelejteni. Probaltam ignoralni nem is beszelni vele de 1-2 napnal nem birom tovabb, hogy tudnam elfelejteni anelkul, hogy munkahelyet valtanek? Lassan belebolondulok ugy erzem.
2020. jún. 28. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Először vagy szerelmes, ezért még nem gyakoroltad be, hogy nem kell belebolondulni abba, ha nem viszonozzák.

Ajánlom ezt a könyvet: Ha fáj, az nem szerelem.

2020. jún. 28. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Sehogy, ismerős a helyzet. Nekem is eszembe van még a munkahelyi kollégám. De végül külföldre költözött, nem miattam, a barátnőjével, én pedig eljöttem a munkahelyemről. Csak úgy tudod, ha találsz mást, hiszen ekkor már nem a következő "felülírja" az előzőt, remélhetőleg. A belebolondulást pedig felejtsd el, messze vagy még attól.
2020. jún. 29. 06:04
 3/7 anonim ***** válasza:
2. vok: már a következő - akartam írni...
2020. jún. 30. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:

2: Nekem nem így történt, nem írják fölül az újak.

Sőt, ha nem jöttél rá, mi a tanulnivalód az esetből, és nem tanultad azt meg, akkor ugyanazt a rosszat kapod háromszor olyan erősen a következő kapcsolatodban is. És az azutániban is.

2020. jún. 30. 21:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Most nem lattam 1 hete, de minden nap ra gondolok tobbszor is, ha meg megint fogom latni akkor tuti nemtudok mit tenni az erzeseimmel meg amikor ramnez azokkal a csillogo szemekkel meg a mosolya elolvadok.
2020. jún. 30. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
2. vok: eltelik vmennyi idő és megszokod a helyzetet. Nekem egy idő után nem volt nehéz, hogy ott volt a kollégám és a barátnője. Nem járkáltak kéz a kézben, meg ilyesmi, együtt ebédeltek én meg mással. De megszoktam a helyzetet, mást nem tehettem. Ment tőlem is a mosolygás felé, normális volt velem, köszönt, meg minden, néha beszéltünk, semmi extra témáról, le se tudtam venni a szemem róla, néha zavarban volt tőlem. De úgy voltam vele, ennyit megengedhetek magamnak, ennyit kaphatok. Aztán elhagyták a munkahelyet, én is, de azért nekem is eszembe van, mi van vele. Csak azt tudom, hogy nehéz idők voltak, szóval, ha van lehetőséged, inkább keress másik melót. Face-en pedig ne kövesd, úgy még rosszabb. Én leálltam, pedig csak hetente 1x néztem be hozzá és akkor még a csaj a fasorba se volt, csaja sem volt, de nem jöttünk össze, már mindegy, hogy miért. Aztán leálltam a face-szel, pedig tényleg nem sok az a heti 1 alkalom 10 perc, ennyit engedtem magamnak, még ismerőse se voltam, tehát sokat se láttam a face-en róla.
2020. júl. 2. 20:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon nem is hasznalja a facebookjat nem az a telefonon logo lany. Igy nagyon ritkan rak fel uj kepeket, neha neha ranezek az adatlapjara de az tenyleg ritka, de a mindennap ra gondolas az meg tart, sok mindenrol o jut eszembe. A baratoknak mindig emlegetem.
2020. júl. 2. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!