Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ebben a helyzetben? Túlreagálom?
Tudom, én vagyok a hülye...
Van egy férfi, akivel barátság van köztünk extrákkal :) Ő nagyon nagy partiarc, szeret inni, csajozni, szexelni.
Sajnos sikerült beleszeretnem már egy ideje. Ő is sejti, látja rajtam. Néha elég bunkó stílusa van, és én olyankor is kedves vagyok vele. Meg is kérdezte, hogy miért?
Múlt héten elmentünk két barátnőmhöz kicsit iszogatni, meg beszélgetni. A pasi nagyon nézegette az egyik nőt. A csajon egy falatnyi ruci volt, kilátszott mindene és még direkt hajolgatott is, hogy mégjobban feszüljön, meg mégjobban kilátszon a melle. A haját is állandóan így igazgatta, meg úgy. Engem ez nagyon zavart, persze a srácnak tetszett. Hazament mindenki és írt a pasi, hogy ilyen gyönyörű volt a csaj, olyan szexi, felállt rá a farka többször is, stb.
A csaj szerint nem jön be neki a pasi és nem kell aggódnom.
De folyton ezen jár az agyam, hogy a pasi biztos írogatni fog neki. Tudja, hol dolgozik, véletlenül épp arra jár.
Azt még tudni kell, hogy ő addig ilyen, amig valakit meg nem kap, utána már nem bókol, meg nem udvarol.
És az a baj, hogy a történtek olyan rosszul estek, nem tudtam hogy reagálni ezekre. Hazamentünk és annyira vágytam volna pár kedves szóra, de persze csak az ment, hogy ő ilyen szép volt, meg stb.
Szerintetek mit csináljak? Hozzam őket össze? Szerintetek normális dolog, hogy tudja a barátnőm, hogy odavagyok ezért a férfiért és igy viselkedik? És a pasi részéről, hogy rámászna a barátnőmre?
Igen, igazad van.
sajnos nagyon belezúgtam, egyfolytában ő jár a fejemben. Sokszor nagyon aranyos velem is. Ilyenkor azzal áltatom magam, hogy kezd ő is így érezni. Aztán ilyenkor átváltozik ilyen bunkó stílusúra :(
Ha én lennék ilyen helyzetben, akkor a következő pár kérdést tenném fel magamnak, és megpróbálnék a lehető legőszintébben válaszolni rájuk:
- Mennyire van rendben az önértékelésem, egészséges önbecsülésem?
- Egy 1-től 100-ig terjedő skálán mennyire szeretem saját magamat?
- Egy 1-től 100-ig terjedő skálán mennyire tisztelem saját magamat?
- Ennek a férfinak a szemében én hasznos vagyok-e vagy értékes?
- Reális-e, életszerű-e, hogy az ő viselkedése, mentalitása, értékrendje jelentősen megváltozzon?
- Boldog vagyok-e ebben a kapcsolatban?
- Mit remélek ettől a kapcsolattól?
- Van-e közös jövőképünk? Ha igen, akkor mi?
Kezdtem már ki nőcsábásszal, meg tini koromban suttyó félével, akiről még akkor ezt így nem láttam át.
Ez a férfi erősen bele illik a suttyó kategóriába és kerülni jobb lenne, sz@rik az ilyen más emberekre magán kívül.
A barátnőd meg gáz, nagyon de nagyon. Vissza kellett volna fognia magát, neked van közöd a pasihoz, nem pedig neki.
Szerintem soha az életben nem fogtok ti összejönni. Ilyen emberrel nem lehet kapcsolatot építeni. Hát hogy beszél veled, meg előtted? Szerintem rájött, hogy érzel valamit és azért ilyen bunkó, hogy hamar befejezd az érzelgősdit, mert neki baromira nem tetszik.
Ez sehogy se működik, a helyedben elkezdeném leépíteni ezt a "kapcsolatot".
A barátnőm azóta egy elég kihívó profilképet is beállított.
Én megértem, hogy jó érzés neki, ha egy pasi meg akarja ....-ni, de ez kicsit túlzás szerintem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!