Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Van két férfi az életemben. Az egyiket nevezzük L-nek a másikat P-nek. L-el egyszer szexeltünk ,de nekem nem jelentett sokat ,nem voltak felé érzéseim,most sincs. De ő folyamatosan írkál,nyaggat ,hogy mikor leszünk együtt,én már nem igazán akarok vele lenni,de megbántani se akarom. Mert közbe megtetszett más (P). Belé teljesen belézúgtam,ő az a tipikus férfi ideál,és egész jól alakulnak a dolgaink,jól elvagyunk együtt,sokat hülyéskedünk. Imádom,egyszerűen tényleg szerelmes lettenm belé.Szerintem neki is tetszem. Mit csináljak?2017. szept. 2. 21:47
1/10 anonim válasza:
jó hülye vagy .
máskor gondolkodj mielőtt cselekedsz .
2/10 anonim válasza:
A kérdésedben mondjuk benne van a válasz? Ha már ilyen frappánsan elnevezted őket, szerintem tudod is, hogy mit kell tenned.
5/10 anonim válasza:
Tipikus férfiideál? Mert az milyen? Ez mehetett volna a tinibe is, tuti mind gyerekek vagytok.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Ismét a hasznos válaszokat. Mindenkit lepontoztam.
2017. szept. 3. 08:27
7/10 anonim válasza:
Engem is erdekelne a korotok, konnyebb lenne belole kiindulni. Nem biztos, hogy a masodik is bele dvan zugva, lehet csak hulyit. Lehet hagyni kene mindkettot es uj emberek fele nyitni.
8/10 anonim válasza:
Ha nem gond, itt válaszolnék a privátra. Írd le nyugodtan a sztorit, meg az életkorokat is, elolvasom.
9/10 A kérdező kommentje:
Nem írom le mert nem akarom ,hogy magukra ismerjenek
2017. szept. 3. 13:26
10/10 anonim válasza:
Privátra gondoltam, hogy abban írd le, de akkor mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!