Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Szakított a volt párom minden különösebb vagy elfogadható ok nélkül, amiért haragudtam rá és bosszúból is le akartam járatni, amiért haragszik rám, utál és még felőlem se akar hallani, de, viszont rajtam meg hullámok törnek ki. Egyszer annyira itálom, hogy megtudnám ölni egy kanál vízben, és azt szeretném ha szenvedni, ha vissza kapná azt amennyire lelkileg kihasznált. Másodszor meg 1-2-3 nap múlva meg annyira hiányzik, hogy elég lenne nekem az is ha beszélgetnénk, ha csak hallanám a hangját vagy tudnám hogy mi újság vele.

Ez miért van?

Elfogom valaha is felejteni, vagy ez annyira megviselt hogy így reagálok rá?

Vagy talán ő volt nekem a tökéletes és bármit is tegyen, akkor is szeretni vagy meg fogok neki bocsájtani?

Már komolyan nem tudom hogy mit gondoljak ez ügyben.

2016. ápr. 18. 23:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha valóban ő lett volna a tökéletes akkor nem viselkedtetek volna így egymással. Egy szerelmes ember nem szakít ok nélkül a másikkal. Az olvasottak alapján ez részedről csupán csak egy fellángolás lehet, ami el fog múlni.
2016. ápr. 18. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
A gyász időszakában van, teljesen normális az érzelmi reakciód. Nem ő volt a tökéletes, hiszen nem vagytok már együtt, nem tudtatok rendesen kommunikálni, hogy működhessen a kapcsat.
2016. ápr. 18. 23:38
 3/4 A kérdező kommentje:

De minden kapcsolatban vannak viták, szerintem.

Ezért is haragszok rá, mivel tudom hogy hülyített, és nem értem hogy miért tette.

Én nem nevezném fellángolásnak, azt ha hónapokig ezt érzem h egyik nap megtudnám ölni aztán ahogy csökken a haragom azt érzem h megőrülök annyira hiányzik, pedig tudom a dolgokat...

2016. ápr. 18. 23:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne tartsd vele a kapcsolatot és könnyebb lesz.
2016. ápr. 19. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!