Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ilyen helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ilyen helyzetben? Szerintetek ez nagyon ciki?

Figyelt kérdés

Az egyik legjobb barátom egy lány, akinek van egy húga. Vele nem találkoztam még, de amiket hallok róla, meg látok képeket, nagyon szimpatikus. Lehet azt mondani, hogy bejön. Hogyan, vagy miként tudjam ezt lekommunikálni a barátommal? Ilyenkor mit kéne tennem, illetve nagyon fura ez, hogy a húga bejön? Húga és köztem van 2,5 év.

Hozzáteszem, hogy kb 30 kilométerre lakik tőlem, a barátom is BP-en van kollégiumban, így a szimpla összefutás, találka nemigen jöhet számításba. :/

2018. máj. 11. 12:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"Hozzáteszem, hogy kb 30 kilométerre lakik tőlem, a barátom is BP-en van kollégiumban, így a szimpla összefutás, találka nemigen jöhet számításba. :/"

Nem akarásnak nyögés a vége. Akkor ezzel a hozzáállással minek is kattog az agyadban ez a téma? Hisz úgysem jöhet számításba a találka.

30 km? Ember, az SEMMI!!!

Feltalálták már a buszt, az autót, a vonatot.

Őszinte kommunikációról hallottál már? És nem, nem ciki.

2018. máj. 11. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lesz ciki ha a csaj barátod elkezd majd miatta hisztizni meg féltékenykedni. Na akkor igazi szerelmi háromszög lesz :)
2018. máj. 11. 12:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Legyél őszinte.
2018. máj. 11. 12:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Ott aztán tényleg lesz féltékeny hiszti!

#2-es pacsi! Én is egyből erre gondoltam.

Nem fura, mert te fiú vagy ő meg làny. Az mellékes, hogy pont a havernak a húga. De szerintem ne fektess ebbe sok energiát, nem ismered, nem tudnád megoldani a talit sem -ahogy írtad-, te a külsőjébe és a sztorikból elképzeltél egy csajt aki nem biztos, hogy a valóságnak megfelel.

Másrészt szerintem fiú lány barátság nagyon ritka. Az egyik fél mindig többet érez. Ez esetben a lány lehet az.. ha ez tényleg így van készülj fel ha a húga szóbakerül, mint kiszemelt nem lesz ugyanolyan a kapcsolatotok a továbbiakban, sőt lehet eg miatt a tesójára is pikkelni fog.

Nem lehet tudni, mindneki másmilyen, ez a féltékeny verzió és a féltékeny szerelmesé.

2018. máj. 11. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!