Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Viszonzatlan szerelmet fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlan szerelmet fel lehet dolgozni pszichológussal?

Figyelt kérdés
Valakinek sikerült már így elengednie egy viszonzatlan szerelmet?

2020. jún. 22. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

A viszonzatlan szerelmet csak te magad tudod feldolgozni. A pszihológus ad tanácsot, de a saját magad döntését neked kell meghozni, abban nem tud segíteni. Maximum abban ha emiatt hülyeséget akarnál csinálni, de most őszintén megéri pszihésen kikészülni, hogy aztán meg antidepreszánsokkal tömjenek? Hm?

Mit értesz viszonzatlan szerelem alatt?

2020. jún. 22. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Ez egy hiszti.
2020. jún. 22. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
A pszichológus segítségével inkább azt kéne feltárni, hogy miért nem tudsz túllépni egy viszonzatlan szerelmen.
2020. jún. 22. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
21%

2essel kell egyetértsek.

Ez csak hiszti, felesleges drámázás amit talán filmekben láttál.

Semmi szükség erre. Fáj az elutasítás, de naponta több százan lépnek túl ezen, pszichológus nélkül.

2020. jún. 22. 12:13
 5/7 anonim ***** válasza:
77%

Segíthet, igen, de általában nincs rá szükség. Amikor elutasított, egyértelművé vált, hogy ő nem hozzád tartozik. Bálványozod, álomképpe vagy szerelmes. Ezt amikor meglátod, tovább tudsz lépni.

Ezen segít, ha jársz heti rendszersséggel társaságba, ahol új emberekkel találkozol.

2020. jún. 22. 12:18
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Igen,lehet. Arra van. És a pszichológus nem ír gyógyszert.

Azt meg nem mondanam hogy a legtöbb ember könnyen feldolgozza pszichológus nelkul mert rengeteg ember csak elnyomja magában a dolgokat, úgy tekinti hogy ezzel el van intézve, két hónap múlva ugrik bele a következő kapcsolatba aztán szépen megy tönkre az is amikor felbukkan az elfojtott feszültség

2020. jún. 22. 12:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem az a tippem hogy meg sem próbálta, vagy nem egyértelműsítette a szándékát, vagy csak közvetetten próbálkozott más segítségével, ezért kérdeztem, hogy mit jelent számára az hogy viszonzatlan szerelem? Tehát jól el van az érzéseivel anélkül hogy a másik tudná. Kb. valahogy én ezt sejtem mögötte, nem tudom de valahogy ez az érzésem, de ha nem legalább kiböki, hogy mit is ért viszonzatlan szerelemen, és akkor legalább lehet mi rávilágítunk neki a problémájára, amivel tovább tud lépni vagy nem és legfeljebb majd a pszichológus remélhetőleg jó pszichológus segít neki felderíteni az okokat.
2020. jún. 22. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!