Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jelenlegi szerelmed/kiszemelted (vagyis akivel nem élsz párkapcsolatban) keresztneve?
Mi van abban az esetben, ha többen is vannak...?! (Már úgy értem, hogy KÖLCSÖNÖS MINDEN ESETBEN a szimpátia.)
Ma például az egyik nagyon régi ismerősöm szólított úgy, hogy "Drága XY" - itt nyilván a keresztnevem van.
Az is furcsa volt a legközelebbi hívása alkalmával, hogy nem tudott beleszólni néhány másodpercig a telefonba, mikor meghallotta a hangomat - lefagyott a meglepetéstől (férfi a "szentem".) Nem kicsit mulattat a helyzet. :)
46/N és 44/F (szeptemberben tölti majd be a 44. életévét)
Még mindig egyedülálló, család nélkül - ahogy én is. Egyéb más hasonlóságok is vannak még az életünkben, de nem akarom túlrészletezni.
Néha úgy érzem Levi (szimpátia kölcsönös, de 7 éve barátzónában vagyunk egymásnak), de néha mostanában Tamás is (12 évvel fiatalabb, mint én, ezért sose lépünk tovább kollegális viszonynál, ja és AT a monogrammja:-)))).
Ebből kiindulva az élet valami totál más keresztnevűt fog az utamba sodorni, ami mindent elsöprő szerelem lesz közel 40 évesen. :-))))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!