Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jelenlegi szerelmed/kiszemelted (vagyis akivel nem élsz párkapcsolatban) keresztneve?
Én nem haragszom rád, csak simán úgy éreztem, hogy túlgondoltad ezt a kérdést. Az autistát se bántásként írtam, vagyis kérdeztem, hanem, mert általában ők szoktak így reagálni. Mivel tök máshogy gondolkodnak, mint az "átlag ember", úgy könnyebben értem, ha tudom az okát.
Igen, a végén rájöttél, ez csak egy játék, egyáltalán nem kell komolyan venni.
Sok kérdésem volt már ezen az oldalon, sok válaszom is. Szintet lépni nem akartam, nincs is hova, mert 5-ön vagyok, a pontgyűjtés nem érdekel, azt se tudom, mi az.
Voltak ennél komolyabb kérdéseim, amire valóban gyűlhetnének a trollok, de tudom őket kezelni. Egy részük szórakoztat is, más része csak simán fárasztó. De az se zavar, mert mivel nem ismersz, nem tudhatod, hogy a világ legnyugodtabb embere vagyok, ez az oldal meg semmilyen mértékben nem határozza meg az életem. Ez a kérdés emellett pont nem "trollvonzó", nincs mit trollkodni. Aki akar, ír egy nevet, aki nem nem. Nincs ebben több 🤷(Pont ez történt egyébként, ha visszanézed a válaszokat.) A kérdés több mint egy éves, trollkodásra volt már lehetőség eddig is.
"valamennyire érzékelhető, hogy nagyon rajong azért az emberért". Ez a legviccesebb🙂 Mégis miből jött ez le? Összesen a keresztnevét írtam le, azt is csak azért, mert valaki megkérdezte, és úgy tartottam korrektnek, mivel ők is válaszoltak nekem. Te ezek szerint egyetlen, amúgy tök általános keresztnévből már felépítettél egy egész sztorit.
Ne haragudj de én láttam élőben autistat ők keményen nem válaszolnak az enyhe aspergeres sem igy reagal. Szoval ha nyugodt tipus vagy meg nem kellett volna ilyeneket irnod en sem irtam semmi jelzot. Mert nemhogy udvariatlan de lekezelo is es serto is.
Szimplan abbol gondoltam hogy irtad a masiknal hogy nala van-e remeny. Nem gyartottam semmit. A datumot nem neztem ebbe a melegbe kiemelt kerdesnel nem mindenki nezi. De en tenyleg nem ertettem mi ertelme ennek mivel hogy ezen az oldalon a kérdésekre tanacsot varnak. Akkor jo hogy tudod kezelni de irtam is csak jeleztem mert van mikor ilyen kerdesbol is tudnak troll valaszokat adni.
Na jo jatekot en lépek tovább.
Krisztián, de nem hiszem, hogy az érzés kölcsönös. :D
A másik nevét nem tudom, "buszos fiú", akit hazafelé szoktam látni. :D
Uhh ezt a túlgondolást én se értem :D Szerintem jópofa játék.
És hogy a kérdésre is válaszoljak: Gábor
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!