Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a jelenlegi szerelmed/kisze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a jelenlegi szerelmed/kiszemelted (vagyis akivel nem élsz párkapcsolatban) keresztneve?

Figyelt kérdés

2020. jún. 17. 20:36
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/167 A kérdező kommentje:
#89! Az miért jó? Lehet, hogy senkinek nem vagy a szerelme?😧
2021. júl. 6. 20:28
 92/167 anonim ***** válasza:
27%

Az azért jó mert ha igy is lenne es az illeto a gyk-n valaszol egy ilyen kerdesre aminek hattere vitatott akkor konstatalnam magamban ha en lennek az a szemely akkor nem tul intelligens az illeto hogy ide irta a nevem. Amit kérdezhetett egy unatkozo tinedzser mivel lehet egy kerdes kellett neki a szintlepeshez vagy eppen pontokat gyujt ergo a kerdes lenyege neki nem az hogy megertse ki es mit erez a masik irant ami mellesleg nem is tartozik ra. Szoval alca szerelem kerdesnel sem sem ismeretlen emberek targyaljak ki kit szeretnek sem örömmel látnám ott a nevem akkor sem ha ahhoz hasonlitanák, hogy az erdoben faba veste szerelme nevet. En ilyet se szeretnek mert ne kaparassza azt a szegeny fat hanem inkabb vedje azzal hogy nem serti a vesessel a fat mert ertekes. Ha ugy vesi akkor meg fertozest is okozhat annak a fanak lehet ezt mashogy is. Amugy a faba a szerelmesek vésték regen a nevuket szoval nem csak ugy random szerelmet nem valo emberek. Igazabol nem ertem ennek a kerdesnek az ertelmet. Az ember elmondja a jo baratainak ha szerelmes de nem a gyk nepenek. Szerintem ez nem tartozik ismeretlen emberekre es egyaltalan nem meghitt plane ha meg oda trolkodik egy undorito dolgot ahogy szoktak.

Ezért.

2021. júl. 6. 22:04
 93/167 A kérdező kommentje:
😂 Szerintem ezt nagyon túlgondoltad.
2021. júl. 6. 23:18
 94/167 anonim ***** válasza:
16%

93-as nem gondoltam túl csak véleményt írtam, mert felnőtt emberként nem értem ennek a kérdésnek a lényegét?

Ez inkább tini párkapcsolat kategória. Az a felnőtt aki ilyen kérdést ír, ő maga sem felnőtt szerintem, magyarán sanszos,hogy tini vagy, vagy 20-as éveid elején jársz.

Oké, hogy szabadidődben ábrándoztál és írtál egy ilyen kérdést,szíved joga, de ha úgy kérdezed, hogy tanácsot is kérsz a többi sorstársadtól, hogy hogy közelítsd meg a kiszemelted, akkor több értelme lett volna ennek a kérdésnek, ahelyett hogy csak ábrándoznál róla, az nem visz előrébb, bár szép dolog, de gyakran idealizált kép lesz és nem a valóság. De ha nem is akarsz vele ismerkedni, és csak a tetszés szintje, akkor sem értem ezt a kérdést, mert ez igazából nem tartozik a nagy világra mert ezek benső dolgok.

Én azokat a kérdéseket sem értem, amikor valaki leírja, hogy a "crush-ja", ezt így írták nem én írom ezt a szót, mert nekem ez alapból furcsa szleng :D,tanultam és tanulok angolt, de nem tudtam, akkor hogy ez a szó mit jelent, most már tudom, de mindegy is,szóval, hogy a "crush"-ja milyen jól néz ki, és hogy hogy tetszik neki. Tini kategória.

Amúgy ez a kérdés olyan érzetű kb. pláne volt akinek több is volt, mintha Balázska vagy Mónika kérdezte volna a kibeszélő show-ban, mielőtt kiderül, hogy a csávónak 13+1 otthoni háreme van. Oh wow, ez már aztán totó. Vagy amikor két válaszoló ugyanazt a nevet mondja és aztán versengeni kezdenek a probléma, akadály vázolását elfelejtve. Elfelejtve azt, hogy millió Zoltán és millió Dávid nevű battyog az utcán nap, mint nap. Én ezeket a műsorokat sem értem mikor elgyalogolok a tv előtt, és éppen kapcsolgatva pár percig kamillázik rajta az ember.

Amúgy nem én gondolom túl, többed magaddal te is, mert ha hasonló választ írtak, akkor egyből ment a poén mögé rejtett versengés, "féltékenykedés" csak én érzem ezt nevetségesnek és gyerek szintnek?

Egy intelligens felnőtt ember ha valaki hasonló nevűt ír, ami ráadásul tucat név pl. a Zoltán név és a Dávid név is. De mi volt az első reakció? :D

Gyerekek vagytok még. A felnőtt nem fog versengeni és nem fog sorban állni se, ha netalántán ugyanaz a személy.

Szóval ha előrébb akarsz jutni, akkor inkább vázold az akadályt, és a problémát, hogy tanácsot tudjanak adni neked, hogy hogy érd el Zolinál hogy ismerkedjen veled, vagy hogy te hogy tudnál ismerkedni vele. De ez csak tipp.

2021. júl. 7. 06:15
 95/167 anonim ***** válasza:
30%
* Egy intelligens és EQ intelligens felnőtt nem fog versengeni és nem fog sorban állni se, ha netalántán ugyanaz a személy.
2021. júl. 7. 06:16
 96/167 A kérdező kommentje:

Kedves #94! Sok mélyfilozófikus kérdés van ezen az oldalon, jól látod, ez nem az. Aki úgy érzi, nem tartozik rám, az nem válaszol és kész. Hidd el, túlélem azt is😉Mindenesetre 90+ embernek nem jelentett problémát.

Nagyon nem vagyok tini. Gyerekes vagyok? Igen. Ami azt illeti, nem is akarok felnőni, pláne, ha az azt jelenti, hogy megkeseredett leszek, aki az álmodozásra való képességét is elveszíti.

Ha ilyen kérdést írok, nem zárja ki, hogy más kérdésben tanácsot kérjek, ha szeretnék.

A crush-os eszmefuttatásodhoz: Igen, csak te érzed gyerekesnek. 20év fölött is tetszhet az embernek valaki, és megállapíthatja, hogy jól néz ki.( Bár, sajnos az "jól kinéző" férfiak aránya az idő előrehaladtával csökken 😟)

Nem láttam féltékenységet, fura is lenne, ha anonim emberek féltékenykednének, azt se tudják kire. Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy a "több millió" azonos nevűből valószínűleg nem egy emberről beszélnek.

Ne bántódj meg, de te autista vagy, igaz?

2021. júl. 7. 10:14
 97/167 anonim ***** válasza:
8%

96-os én csak azt nem értettem ha tetszik neked valaki, akkor miért ilyen kérdést kérdezel felnőtt párkapcsolat kategóriába, ha azt is kérdezhetnéd, hogy ki milyen lépést tesz azért, hogy össze jöjjön, magyarán egymást motiválnátok,vagy aki már összejött, mert volt ilyen is, milyen lépések vezettek két ember kapcsolatához, ami ugyan nem a te helyzeted, de ezeket olvasva a saját helyzetedet is megérthetnéd, hogy mi lenne az ami előrevisz.

De most te írtad, hogy gyerekes tulajdonságod miatt írtad, ezt értem, nem ezt vitattam, csak előrébb is léphetnél egyúttal a Zoli felé vezető úton, attól függetlenül, hogy írhatnál ilyen kérdést is, itt is tehetted volna, ha úgy kérdeztél volna, de írtad, hogy te direkt kérdeztél ilyen kérdést, így értem, de ugyanakkor mégsem mert leírtam, hogy szerintem ezek arra a személyre tartoznának, akivel netalántán viszonzott lenne, nem mindenki örül annak, hogy egy ilyen típusú kérdésnél ott a neve. És van aki meg pont hogy az ilyen elmondom mindenkinek gyk-n típusú dolgokkal előbb utóbb a lépést fogja elszalasztani, te szeretnéd, hogy egy srác úton útfélen mindenkivel megtárgyalja hogy te tetszel amúgy neki, már az egész világ tudja, csak te nem és soha meg sem fogod tudni, mert csak eddig jut? Vedd úgy, hogy egy kicsit kiprovokálok belőled egy kis motivációt ezekkel a kérdéseimmel, bár tudom nem kérted. :)

Jó dolog, hogy gyerek marad az ember lelkileg, de a gyerekeknek is vannak bensőséges érzései, amit nem szívesen osztanak meg a nagy világgal, és gyereknek maradni miközben felelősségteljes felnőtt módjára élsz, az nem egyenlő a megkeseredettséggel.

A crush-os kérdést a szleng miatt is és amiatt is érzem gyerekesnek, mint ahogy ezt a kérdést is, bár tényleg szíved joga, felnőttként is, mert igazából nem tudja az ember, hogy mit akar tulajdonképpen a kérdező, mert nem kérdez, hanem szimplán csak elmondja, oké, lehet nincsenek barátai, vagy nincsenek kéznél, vagy az egész világnak el akarják mondani, a nem mondhatom el senkinek verset idézve, de az azért más mikor egy költő leírja a gondolatait amit anno igazából magának írt, tehát nem a nagy világnak, ezért is írta így szerintem, de ugye a nagy világnak fennmaradtak ezek a verses gondolatok, de megmutatja a tartalmat és annak lényegét, hogy bár nem mondhatja el senkinek de mégis elmondja mindenkinek,hogy neki ez a táj mit jelent, szóval a gyk-n meg valószínűleg nem tiszteletet fog kiváltani ezzel, hanem elregélik maximum örömködve ki az lesz ilyen is de lesz olyan is aki beír egy ilyet hogy szilvásbukta, és ha több ilyen lesz, akkor már másfajta gyermekes érzést vált ki majd belőled ha nem tudod kezelni, ha letudod tojni akkor nem szóltam, szét fogják trollkodni, én ezért kamillázok rajta és azért mert nem értem mi a kérdés. Azt értem hogy te kíváncsi vagy.

Írtam hogy szabad jogod ez a kérdés, nem vitattam, de igazán ezek a nevek egy ismeretlen embereknek csak nevek lesznek, ami közös az, hogy van egy közös tulajdonságotok, hogy ezek a személyek tetszenek nektek, de az is különbözik, mert minden tetszés különböző, de ez a lényeges dolog nem lesz lényeges egy ismeretlennek, mert nem tudja igazán ki az a Zoli, ki az a Dávid, vagy ki az a Szabolcs, vagy Maja és stb, akik ezeknek az embereknek nagyon fontosak, ennek megvan a helye ahol igazán megosztható az öröm, és azok a barátok de leginkább egyedül az az ember aki iránt ezt érzed, ha viszonzott.

Volt itt más is aki nem értette ennek a kérdésnek a lényegét, akkor most ő is autista? :D Látszik, hogy gyerekes maradtál, ez nem baj szíved joga, de nem minden helyzetben jó. Ez baráti körben érthető, hogy elmondod, de kívülállóknak csak egy kérdés, amit x nap múlva már el is felejtenek. Van több mint 80 válaszod, de kevés az aki visszaírt még választ, és ha most vissza is írnának, az azért lenne, mert én ezen filozofáltam, hogy mi értelme ennek a kérdésnek.

Olvasd el a kis herceget ott ezt nagyon jól elmagyarázzák, hogy csak az érti igazán aki mellette van a másik mellet magyarán tiszta szívvel látni nem egyenlő azzal, hogy ki is mondja, csak annak aki erre érdemes, és nem az aki csak olvas több mint 80 nevet.

Ne bántódj, meg de tanultam autistákról is, szóval nagyon nem vagyok autista. :)

Csak a generációs különbséget érzékeled, amit te szépen félre is értelmezted. :D

Na én tovább már nem magyarázom amit nem értek. :)

2021. júl. 7. 11:26
 98/167 Noren1989 ***** válasza:
76%

#97, nagyon rádszakadt a világfájdalom,

van valami gondod?

Egyedül vagy, nem ért meg senki?

2021. júl. 7. 11:33
 99/167 A kérdező kommentje:

#98! Én is ezt érzem rajta😟Ez a kérdés nem ér ennyit. Még úgy is ezt gondolom, hogy az enyém 😂

#97! Mivel nem ismersz, nem tudhatod, milyen a helyzetem, én viszont pontosan tudom. Megvan az oka, hogy miért nem mást kérdezek. Ezt a kérdést nem is lehet összehasonlítani "tanácskérős" kérdésekkel, mert nem az. Mi van akkor, ha nincs szükségem tanácsra? Vagy ha van, akkor azt a kérdést a barátaimnak teszem fel?

Mit szólnék, ha az egész világ tudná, hogy tetszem valakinek, csak én nem? Semmit. Voltam ilyen helyzetben. Túl sokat foglalkozni ezzel, szintén gyerekes dolog.

Tartok tőle, hogy az említett generációs különbség kettőnk között, pont az én javamra van😟

2021. júl. 7. 11:50
 100/167 anonim ***** válasza:
0%

98-as és 99-es. Mivel kérdezte a kérdező 91-es válaszában, így adtam választ, hogy én személy szerint nem örülnék egy ilyen oldalon egy ilyen kérdésnél, ha a nevemet látnám, de nem érdekelne, de nem tudnék férfiként tekinteni arra az emberre, mivel ez ilyen formában gyerekes, én elfogadom, hogy te gyerekes vagy, de te kérdezted, én meg csak válaszoltam, az hogy te ebből támadást vagy egyéb dolgot kiszűrtél arra csak azt tudom mondani, hogy engem se ismersz, és az internet egy olyan forrás ami gyakran félreértést generál. Illetve a válaszom se értette igazán és tulajdonképpen nem én voltam aki autistának nézte a másikat, aztán még válaszoltam egyszer de abból is nem azt következtettétek le, ergo jeleztem, hogy én ezt már tovább nem akarom magyarázni,nem értettétek meg amit írtam. :)

Szóval szimplán én csak amiatt aggódtam, hogy szét fogják trollkodni a kérdését, és kérdés, hogy a kérdező és te is, ha egy szimpla válaszra, mert kérdezte hogy miért, én válaszoltam. Illetve azt kifelejtettem a válaszomból, hogy a válaszok alapján vannak olyan nevek amik nem annyira gyakoriak, és ezt a következtetést vontam le a válaszommal, mert nem csak az én nevem, de több olyan nevet nem olvastam, ami gyakoribb típus, szóval ha erre így reagálsz, akkor egy tapló trollra hogy reagálnál, oké, hogy jelented, vagy elkezdesz vitázni vele, de ha nem tudja kezelni ezeket a bántó dolgokat, ha tudja nem szóltam, de ezekből a válaszokból nem úgy tűnik, de ha nem neki lesz kellemetlen érzés, ami igazából egy örömteli érzéssel indult mikor kérdezte, én csak ezt próbáltam jelezni, hogy egy őszinte kérdést van mikor sec perc alatt trollok lepik el.

Többet már nem magyarázom, jeleztem hogy próbáltam segíteni,bár tudom nem kérted, igazad van ebben, legközelebb nem teszek ilyet, de gondoltam, hátha valaki majd veszi a lapot, hogy leírja egy-egy tapasztalatát, ami bár a kérdező nem kérdte a segítséget, de azért valamennyire érzékelhető, hogy nagyon rajong azért az emberért. Szóval gondolom nem lett volna nagy probléma, ha tapasztalatokat is írnak nem csak neveket, hogy egy kicsit a másik emberek érzéseihez, ne csak egy hozzá társított neveket lásson, amikre rákérdezett ismeretlen emberektől, de rájöttem, hogy ő szimplán csak nevekre volt kíváncsi, ez egyfajta játék. Most már értem, amit nem értettem, azt hittem egy ilyen kérdés mögött próbál tanácsot kérni, mert ugye amikor rákérdeztek, hogy mi ennek a kérdésnek a lényege, és mikor ugyanolyan nevűt írt az egyik válaszoló, akkor megkérdezte a kérdező, hogy és nála van remény? Ebből gondoltam, hogy problémás lehet ez a dolog és megpróbáltam segíteni. Szimplán csak ennyi. Nem kell túl gondolni.

2021. júl. 7. 16:06
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!