Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokszor egészen finom, normális viselkedésű nők is összejönnek olyan férfiakkal, akiknek kicsúsznak csúnya szavak is a száján?

Figyelt kérdés
Engem nagyon kiábrándítana, ha a fiúm csúnyán beszélne. Nagyon zavarna, ha azzal a szájjal akarna megcsókolni, amelyből az alpári beszéd (káromkodás stb.) is ki tud jönni.
2020. jún. 16. 13:01
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
97%

[link]

[link] [link]

Ezeket csak így itthagyom. Káromkodni a világ legtermészetesebb dolga(értelmiségi körökben is) és aki annyira prűd, hogy a káromkodás hiányától jobbnak tartja magát másoknál, az nagyon ostoba és műveletlen.

2020. jún. 16. 13:54
 22/54 A kérdező kommentje:
De hogy tud egy normális nő egy tahóval élni? Én ezt nem értem. Egy hegedűtanár kolléganőm most költözött össze egy vállalkozóval, azt a férfit elhozta a zeneiskolába, borzadály volt. Olyan primitíven beszélt, hogy az förtelem, pedig állítólag gazdasági főiskolát végzett.
2020. jún. 16. 13:59
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
27 éves közgazdász nő vagyok. Az IQ-m 125 feletti a Mensa féle teszt szerint, mégis szoktam néha káromkodni. A barátomat amúgy picit zavarja, ha egy nő káromkodik,pedig ő is szokott. :) Az én családomban mindenki szokott... Munkahelyemen is szinte csak férfiak vannak, akik elég csúnyán szoktak beszélni. Nem tudom, engem nem zavar különösebben. Nem ez egy ember lelkének a fokmérője.
2020. jún. 16. 13:59
 24/54 anonim ***** válasza:
97%
Úgy tud, hogy mindenkinek más a fontos a partnerében, egy kapcsolatban. Nem mindneki ugyanolyna mint te, nem mindneki ugyanúgy él mint te. Anyukád erre nem készített fel?
2020. jún. 16. 14:01
 25/54 A kérdező kommentje:
Hát igen. Valószínűleg a hegedűs kolléganőmnek is az a fontos, hogy az a férfi ki van tömve pénzzel. Ezért nyeli le a csúf beszédet.
2020. jún. 16. 14:03
 26/54 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek nem bántja a fülét a káromkodás, másnak meg igen. Nem attól lesz valaki tahó vagy primitív vagy akármi negatív jelző, mert néha elhagyják a száját csúnya szavak.
2020. jún. 16. 14:03
 27/54 anonim ***** válasza:
98%
Ejjjj mikor egyetemre jártam nekem nem úgy tűnt, hogy az emberek ne káromkodnának az értelmiségi rétegben.
2020. jún. 16. 14:04
 28/54 anonim ***** válasza:
97%
23# vagyok. Azt hozzátenném, hogy szerintem az általad használt tahó szóval illetni valakit sokkal csúnyább, mint egy kis káromkodás.
2020. jún. 16. 14:04
 29/54 anonim ***** válasza:
9%
Biztos le leszek pontozva. 20-26 évesen biztos nem álltam volna szóba a férjemmel. Az okos, intelligens férfiak vonzottak. Őket én nem minden esetben. Volt hogy koppantam. Meg még egy nagy hibám is van az ágyban. Ha lehet nem sz.pok. Ami ugye manapság alapnak számít. Nem minden férfi tudná elfogadni. Tehát kötöttem egy egészséges kompromisszumot. A férjem szakmunkás. Elnézem neki, hogy többnyire gyakorlati dolgokról beszélünk. A magasabb kultúráról való csevegést a barátnőimmel bonyolítom. Nem néz ki rosszul. Engem imád. Szexben jó vele együtt lenni, Ő mindent csinál. Nem probléma neki, hogy én nem. Vannak olyan megnyilvánulásai amik nem tetszenek nekem, abból adódóan, hogy nem egy kultur közegben dolgozik.Valahová inkább a barátnőmmel megyek mint vele. Szóval a mérleg , ami jó, ami nem olyan 60, 40 %. Irigylem azokat a nőtársaimat akik a mesebeli királyfit találták meg és Ő lett a férjük. Sok szerencsét neked.
2020. jún. 16. 14:05
 30/54 anonim ***** válasza:
98%
29, azért ez gáz, hogy lenézed a saját férjed
2020. jún. 16. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!