Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az, hogy sokszor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokszor egészen finom, normális viselkedésű nők is összejönnek olyan férfiakkal, akiknek kicsúsznak csúnya szavak is a száján?

Figyelt kérdés
Engem nagyon kiábrándítana, ha a fiúm csúnyán beszélne. Nagyon zavarna, ha azzal a szájjal akarna megcsókolni, amelyből az alpári beszéd (káromkodás stb.) is ki tud jönni.
2020. jún. 16. 13:01
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Idenegek szerint én is visszafogott, csendes, kedves nő vagyok, de ha megismernek, akkor rájönnek, hogy különösebb szorongás nélkül káromkodok, ha épp olyan a helyzet. A nagymamámtól tanultam, ránézésre ő is egy tipikus kedves, idős hölgy :D
2020. jún. 16. 13:21
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk sem volt soha szokás a családban, 27 éves vagyok de egyik szülőmet se hallottam még soha csúnyán beszélni. Ennek ellenére ha beütöm a kislábujjam vagy kiejtem a kezemből a tál kaját ami szétfröccsen mindenfelé, akkor bizony kicsúszik egy szitkozódás. Tudományosan igazolt tény, hogy a káromkodás ilyen helyzetekben segít levezetni a feszültséget, ezáltal csökkenti azt- kb mint a sírás. Szóval alkalmanként káromkodni egészséges a lelkednek.

Az nekem sem szimpatikus, ha valaki kötőszóként használja a csúnya szavakat, de nem csak a két véglet létezik. Az meg, hogy valaki tahó-e vagy sem, az nem attól függ, hogy milyen csúnyán beszél, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján.

2020. jún. 16. 13:23
 13/54 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel, hogy a nőtársaim miért adják le ennyire, hogy lealacsonyodnak ilyen férfiakhoz? Ennyire fontos, hogy párjuk legyen? Még ilyen áron is? Mikor utána szégyellnek az illetővel egy intelligens társaságban megjelenni, vagy előbb-utóbb ők is eltahósodnak, lesüllyednek a srác szintjére. Asszimilálódnak a párjukhoz. De minek? Megéri?
2020. jún. 16. 13:26
 14/54 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem még kell abrandito a karomkodas. Ha napi szinten, kotoszokent karomkodik, az meg egyenesen kizarook. Nem szeretem a suttyo prolikat.
2020. jún. 16. 13:28
 15/54 anonim ***** válasza:
100%

Időnként egy-egy káromkodás még egyáltalán nem tahóság. Nyilván normális ember nem minden társaságban, megállás nélkül káromkodik, hanem csak akkor, amikor indokolt.

Egyáltalán nem alja rétegből származom, orvostanhallgató vagyok. Számomra fontosabb, hogy a valóságban élő, nyitott, a legutolsó, putris c.gánytól a professzorig bárkivel közös hangot találó ember legyek, ne egy elszállt hülye p., aki elhatárolódik, keresztet vet és messzemenően ítélkezik mások felett, ha meghall egy káromkodást.

2020. jún. 16. 13:34
 16/54 anonim ***** válasza:
94%
Mérnök családból származok és én is villamosmérnök vagyok, mégis szoktam elég sokat káromkodni baráti társaságban. Szerintem meg az gáz, hogy ez miatt valakit lealacsonyítasz és az miatt felsőbbrendűnek érzed magadat, hogy szépen beszélsz. Te és az a nagyon művelt családod mivel is foglalkozik?
2020. jún. 16. 13:35
 17/54 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon szűklátókörű vagy, ha szerinted az intelligencia fokmérője az, hogy valaki káromkodik néha vagy sem.
2020. jún. 16. 13:36
 18/54 A kérdező kommentje:
Zongorát tanítok zeneiskolában. Az édesapám könyvtáros volt (most nyugdíjas), édesanyám pedig gyermekorvos volt (már ő is nyugdíjas).
2020. jún. 16. 13:38
 19/54 anonim ***** válasza:
98%
Sajnos családon belül kell majd házasodnod, mert minden ember szokott káromkodni. Amúgy teves, hogy az alsóbb néprétegnél dívik csak, rengeteg szépirodalmi művünkben is káromkodnak.
2020. jún. 16. 13:46
 20/54 anonim ***** válasza:
78%
2020. jún. 16. 13:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!