Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokszor egészen finom, normális viselkedésű nők is összejönnek olyan férfiakkal, akiknek kicsúsznak csúnya szavak is a száján?
Nálunk sem volt soha szokás a családban, 27 éves vagyok de egyik szülőmet se hallottam még soha csúnyán beszélni. Ennek ellenére ha beütöm a kislábujjam vagy kiejtem a kezemből a tál kaját ami szétfröccsen mindenfelé, akkor bizony kicsúszik egy szitkozódás. Tudományosan igazolt tény, hogy a káromkodás ilyen helyzetekben segít levezetni a feszültséget, ezáltal csökkenti azt- kb mint a sírás. Szóval alkalmanként káromkodni egészséges a lelkednek.
Az nekem sem szimpatikus, ha valaki kötőszóként használja a csúnya szavakat, de nem csak a két véglet létezik. Az meg, hogy valaki tahó-e vagy sem, az nem attól függ, hogy milyen csúnyán beszél, legalábbis eddigi tapasztalataim alapján.
Időnként egy-egy káromkodás még egyáltalán nem tahóság. Nyilván normális ember nem minden társaságban, megállás nélkül káromkodik, hanem csak akkor, amikor indokolt.
Egyáltalán nem alja rétegből származom, orvostanhallgató vagyok. Számomra fontosabb, hogy a valóságban élő, nyitott, a legutolsó, putris c.gánytól a professzorig bárkivel közös hangot találó ember legyek, ne egy elszállt hülye p., aki elhatárolódik, keresztet vet és messzemenően ítélkezik mások felett, ha meghall egy káromkodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!