Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem nevében indokolt lehet olyan tetteket
végrehajtani, ahol mások rosszul járnak?
A kérdező szavazást indított:
26 szavazat
2020. jún. 9. 16:19
Nem tenném meg, a szerelem nálam semmire se kifogás, se arra, hogy meghülyüljek, se arra, hogy másnak ártsak.
2020. jún. 9. 16:21
Őszintén nem tudok ilyen helyzetet elképzelni. Ha mondjuk arról van szó, hogy beleszeretsz valakibe és elválsz a jelenlegi párodtól az sem "bántás". Az lenne a bántás ha még hosszú évekig hazudnád neki, hogy szereted. Előbb-utóbb az a kapcsolat úgy is tönkre menne. Ha csak az egyik fél nem boldog már nem lesz boldog a kapcsolat. Rövid távon lehet szarul esik neki ha elhagyod de hosszú távon ez nem bántás.
Más helyzetet meg nem tudok elképzelni ahol valakit csak úgy ok nélkül bántanod kell a párod miatt.
2020. jún. 9. 16:26
A mások védelme vagy az önvédelem mennyire minősül bántásnak itt?
2020. jún. 9. 16:33
A cél szentesíti az eszközt? Nem. Nem kellene így lennie.
2020. jún. 9. 16:56
Reszemrol igen, barmi beleferne, ami nem valami illegalis dolog. A sajat boldogsagomert felelek, nem masok eleteert, es az erdekel, hogy nekem jo legyen. Tobbek kozott ezert is jo nekem.
2020. jún. 9. 17:08
2020. jún. 9. 18:08
na jó, ez így nagyon tág. Mindenki máshogy értékeli azt is, hogy mi az, ami bántja a másik embert.
Random példákkal szemléltetve: embert nem ölnék senkiért, de megvenném az utolsó pálcikás fagyit nyáron, tudva, hogy lehet egy kisfiú elől veszem meg :D
2020. jún. 9. 19:52
Van egy határ. Voltam annyira szerelmes, amikor le tudtam volna feküdni egy házas, családos férfivel. Arra nem éreztem magam képesnek, hogy elvegyem őt a gyerekeitől, még ha megtehettem volna, akkor se, mert megkeserítette volna a boldogságomat a tudat, hogy elvettem az imádott apjukat és miattam felbomlott egy jól működő család. De annyira mégis szerelmes voltam, hogy abban bíztam, titokban tud maradni és ilyen formában mégis ártottam volna annak a családnak. Sokat vívódtam, de volt az a pont, amikor azt éreztem, hogy ami köztünk van, az már nem tartozik senki másra, ahhoz a feleségének már nincsen semmi köze. Valamilyen szinten tehát képes lennék mások kárára is a saját boldogságomat választani, de van egy határ.
2020. jún. 9. 21:17
Szemrebbenés nélkül :)
29/F
2020. jún. 16. 20:07
Kapcsolódó kérdések: