Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha megismered az igazit vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismered az igazit vagy kicsit érettebb leszel, akkor is elkövetjük ugyanazokat a hibákat egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Pl barátokkal sokkal jobb mélyebben megbeszélem a családi gondokat vagy munkahelyes egyetemes történéseket.

Zárkózottabb vagyok, van néhány titkom is (nem nagy kaliberűek, tehát nem megcsalás vagy ilyesmi, csak néha egy-egy szál cigi)

Mindig ilyen leszek egy kapcsolatban? EZ a második komoly kapcsolatom és kezdem azt érezni, hogy ugyanazokat a hibákat vétem, mint az előzőben, de akkor nem is tűnik fel, csak később.

Hogyan tudnék változtatni ezen? Vagy nem ő az igazi?

2020. jún. 8. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy a párod az "igazi" vagy nem, egész pontosan semmi köze ahhoz, hogy te nem tanulsz a hibáidból. Ha nem társul az előző kapcsolataidhoz önismeretszerzés, akkor az összesben pontosan ugyanazokat a mintázatokat fogod hozni. Változtatni nem lesz könnyű, de nem is kell annak lennie. Önismeretszerzés, önazonosság, tudatosság a viselkedésedben.
2020. jún. 8. 19:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos igen
2020. jún. 8. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Hogyan tudnék változtatni ezen? Vagy nem ő az igazi?

A te döntéseidről te rendelkezel, nem rétem ezt a függővé tételt más személyez, ne haragudj.. Felnőtt vagy már elvégre, ideje vállalni a felelősséget minden meghozott döntésedért, és megtett cselekedetedért.. Nem anyuci, nem a párod, nem a haverok, hanem te rendelkezel a saját dolgaidról.

HA változni akar valaki, -és tényleg változni akar-, akkor változni is fog. Nem megváltozTATJÁK. Elhatárzol valamit vagy sem.

Ha nem akarsz rágyújtani, akkor nem gyújtasz rá. Ha nyíltabb akarsz lenni a kapcsolatodban, akkor nyíltabban fogsz elkezdeni viselkedni. Akár tudatos munkával.

Nem olyan jó ám olyan embernek lenni, aki csak várja, hogy megtörténjenek vele a dolgok, meg az életét is külső körülményekre bízza. Ha férfi vagy, akkor különösen jót tenne ennek a fejedbe vésése..

2020. jún. 8. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kellett ez a fejmosás. Nagyon köszönöm!:)

Amúgy nő vagyok, de látom, hogy változtatnom kell.

2020. jún. 8. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!