Jégtánc kérdése:
Miért kell ma már a sokadik kérdést feltenni a csp és gyes utalásokkal kapcsolatban? Ráadásul ugyanazokat? Kedves új kérdést feltevők. Miért nem nézitek át hogy van e már olyan kérdés?
Figyelt kérdés
:))2012. okt. 27. 12:32
1/4 anonim válasza:
Jééé, ezek szerint te sem nézted meg, hogy valaki előtted kiírt egy olyan kérdést, mint a tiéd.
Nahát...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
2/4 A kérdező kommentje:
Amikor én kiírtam,és mielőtt rányomtam volna a kérdés kiírása gombra,az volt odaírva hogy még nincs ilyen kérdés.Valszeg ezért.Előfordulhat hogy pont akkor valaki más is feltette
2012. okt. 27. 12:38
3/4 anonim válasza:
Szerintem is baromi idegesítő, főleg amikor egy teljes oldal csak ilyen kérdéssel van teli. Nem hiszem el, hogy nem lehetne kérdés kiírás előtt legalább az első oldal kérdéseit átolvasni.
4/4 anonim válasza:
Valszeg ők sem vették észre.
Amúgy mindenki a maga kérdésével van elfoglalva, kiírja azt annyi.
Értem én, hogy utánanézhetne, de őszintén szólva nem is értem, hogy lehet ezen ennyire kiakadni, és nem is biztos, hogy ez megér egy újabb kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!