Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondta nagyon jó veled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta nagyon jó veled szerelmeskedni, imádlak. Már csak a szépséged is elég lenne hogy szeresselek..miért nem szeretett mégsem belém?

Figyelt kérdés

Mégis váratlanul kidobott.Okos,vagány,önálló, egyéniség vagyok,kedves,aki ha szeret nagyon ki tudja mutatni.õt is összevissza pusziltam,ès azt mondtam boldog vagyok vele.és vele

szįvesen elenyésznék.mármint megöregednék.6 hétig tartott a kapcsolat,hetente 2-3 találkozás.engem nem zavart hogy nagyon másmilyenek vagyunk,ő kicsit proli,két könyve van,én kultúr ember könyvtárral.negyven felettiek vagyunk,nem gyerekek.de túl komoly vagyok hozzá..nem voltam elég laza?

2020. jún. 9. 13:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar már elköteleződni,csak szexet akar.
2020. jún. 9. 13:22
 2/17 anonim ***** válasza:
66%
Hogy miért hagyott el azt nehéz lenne így kitalálni, de ilyen dolgokat amiket mondott neked mindenki szokott mondani az aktuális párjának, aztán végül mégis szakítanak. Én is hány lánynak mondtam már, hogy sosem hagynám el, meg nem tudnék mást úgy szeretni mint őt stb.
2020. jún. 9. 13:24
 3/17 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem örülj, hiszen itt is leproliztad... őszinte, mindent elsöprő nagy szerelem lehetett 6 hét alatt, 18 (szex)randival, valóban :D

Én is épp 40 felett vagyok már, de valahogy màr alapkészséggé vàlt, hogy a tettek ès nem a szavak alapján ítélek... pedig nincs könyvtáram- párszáz vagy párezer darab nagyon nem számít annak...

Te jó ég- milyen szerencsés vagy, nálad többezer négyzetméteren lehet könyvespolcok között szexelni :D :D

Ha van könyvtári bérletem (mert tényleg), szépeket mondok rád szex közben az elsô héten is, akkor belém is szeretsz?

(Isten ments, nő vagyok...)

...komolyra fordítva: rettenetesen naív vagy... ezt még senki nem jelezte vissza?

2020. jún. 9. 13:38
 4/17 anonim ***** válasza:
80%

Az okos vagány csávók sokszor mondanak ilyeneket csak hogy ölükbe huppanjon egy szép női test, a lelki értékekkel, hogy milyen károkat okoznak a másiknak ezzel nem foglalkoznak. Ez a duma csak egy tipikus pua uncsi duma. Gyakorlatilag ilyen opciókkal ezek szerint ennek a csávónak meg sem kell szólalnia, hogy a csajok elaléljanak tőle.

Nem árt ha megvárod míg megszólal arról is mit tervez veled.

Az okos nem a legjobb opció, attól lehet okos valaki, hogy leszarja a másik érzéseit, egy intelligens viszont tiszteli is. Ez a különbség.

Valószínűleg okosan manipulált, ennyi, próbálj meg túllépni rajta.

2020. jún. 9. 13:38
 5/17 anonim ***** válasza:
23%

Tovább olvastam, nem láttam, hogy 40 év körüliek vagytok, és 6 hétig tartott csak, ezek szerint unatkozott, kapuzárási pánikja volt és megunta, vagy van valami problémája amiről nem beszélt neked, vagy beteg és nem tudja hogy mondja el és stb és stb.

Próbálta megbeszélni veled az indokot?

2020. jún. 9. 13:40
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Lehet, hogy csak simán nem illettetek össze. Nem kell kivetkőzni magadból egy másik ember szeretetéért, hozzád hasonlót kell keresni.

Azt nem lehet tudni miért lépett le. Lehet, hogy egyébként is csak szexet akart sajnos és kereket oldott, mikor látta, hogy te elkezdtél ragaszkodni. Ez csúnya viselkedés, de van ilyen.

Amiket mondott, az meg egy tipikus semmitmondó szöveg. Ennyit közölt veled:

Jó veled a szex

Imádlak: ebben a kontextusban annyit tesz, köszi a szexet.

Szép vagy

Ez pont nem arra utal, hogy annyira komolyan gondolt volna bármit is, sajnálom.

2020. jún. 9. 13:41
 7/17 anonim ***** válasza:
79%

Ja várj összeolvastam a róla írtat meg amit magadról írtál. :D

Mindegy milyen az ember ha nem kell a másiknak. Szerintem ne rágódj már rajta. Pláne ha meg sem indokolta miért.

2020. jún. 9. 13:42
 8/17 anonim ***** válasza:
19%
Lehet neki digitális van könyvtára. :D
2020. jún. 9. 13:43
 9/17 anonim ***** válasza:
25%
*digitálisan
2020. jún. 9. 13:46
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
Bocsi, de ha nem írod oda, hogy 40 körüli vagy, azt gondoltam volna, hogy egy 18 éves lány írta.
2020. jún. 9. 13:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!