Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azt mondta nagyon jó veled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta nagyon jó veled szerelmeskedni, imádlak. Már csak a szépséged is elég lenne hogy szeresselek..miért nem szeretett mégsem belém?

Figyelt kérdés

Mégis váratlanul kidobott.Okos,vagány,önálló, egyéniség vagyok,kedves,aki ha szeret nagyon ki tudja mutatni.õt is összevissza pusziltam,ès azt mondtam boldog vagyok vele.és vele

szįvesen elenyésznék.mármint megöregednék.6 hétig tartott a kapcsolat,hetente 2-3 találkozás.engem nem zavart hogy nagyon másmilyenek vagyunk,ő kicsit proli,két könyve van,én kultúr ember könyvtárral.negyven felettiek vagyunk,nem gyerekek.de túl komoly vagyok hozzá..nem voltam elég laza?

2020. jún. 9. 13:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem maradj még egy kicsit a könyveiddel, bár úgy tudom, hogy élettapasztalatot, és ajózan paraszti eszet azokból nemigen lehet szerezni...
2020. jún. 9. 13:57
 12/17 anonim ***** válasza:
71%
Neki nem jön be a te fantasztikus személyiséged, ennyi. De te se vagy semmi, hogy leprolizod aztán kaparnál azért, hogy szeressen, egyáltalán nem vagyok ezek után meglepve, ha csak használni akar, de elköteleződni nem :D
2020. jún. 9. 14:00
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

A hat hét kezére előtt mennyivel ismerkedtek meg?

Szerintem ő csak vadászház, ennyi ez.

2020. jún. 9. 16:17
 14/17 A kérdező kommentje:
Öt éve ismertük egymást látásból, néha vásárolt nálam az árudában, ugyanazzal foglalkozik mint én, sokszor beszélgettük, nézegettük egymást.Ö sem mert lépni, én sem, mert mindketten túl jónak gondoltuk a másikat-magunkhoz.(iszonyú jó pasi, és szuper szeméyisége van.) az hogy proli- azaz kicsit műveletlen- de nekem az tetszett, elfogadtam, és jól éreztem magam vele emiatt is, mert laza volt, egyszerű minden.Nem negatív értelemben értettem.
2020. jún. 9. 19:15
 15/17 anonim ***** válasza:
49%
Házas ember?
2020. jún. 9. 21:34
 16/17 A kérdező kommentje:
dehogy, független
2020. jún. 9. 21:36
 17/17 anonim válasza:
100%
Ha valaki szeret, elfogad ahogy vagy. Legyél akármilyen laza vagy komoly. Ha annyira zavarta volna a komolysagod, akkor ahelyett hogy elhagy mondjuk kimozditott volna a komfort zónádbol, mert biztos ki lehet valahogy. Kaland voltál neki. Sajnos ez elofordul
2020. jún. 9. 21:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!