Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes úgy ismerkedni és folytatni valakivel egy még szinte el sem elkezdett románcot, hogy nem tudom elfogadni a korát?
Az, hogy 14 év van köztetek az csak relatíve sok.
Nem mindegy, hogy Te 21 vagy, Ő pedig 35, vagy Te 15, Ő meg 29...
Érdekes tény, hogy ahogy idősödnek a palik, az igény, hogy idősebb nőjük legyen, nem növekszik vele.
Tehát őt biztosan nem fogja zavarni a korkülönbség.
Téged maximum azért zavarhat, mert attól félsz mások mit fognak gondolni rólatok.
Azzal pedig nem kell foglalkozni.
Itt az egyetlen buktató a viselkedése, mert ha bántó, és nem érdeklődik feléd, akkor semleges vagy számára és nem éri meg a ráfordított időt.
És nem, nem vagy felszines, csak minden ember törekszik a legtökéletesebb párt megtalálni.
Én is randiztam egyszer 14 évvel idősebbel, bár ő elég fiatalos és laza, mindenki szerint.
Sőt, ő szerintem tipikusan az a fajta pasi, aki korombeliként még valószínűleg nagyon éretlen volt, kellett neki az a 10+ év, hogy egyáltalán kapcsolatba is gondolkozni lehessen vele..
Más okok miatt nem jutottunk tovább együtt, így nem tudok nagy tapasztalatot mondani. Nekem mondjuk tetszett, hogy érettebb témákban is tudunk beszélgetni és ez a féle hozzállása. Meg hát van ennek a 10+ évnek előnyei, hátrányai.
- Az egyik, hogy az én esetemben nagyoon is tudta ő, hogyan kell udvarolni... :)
A te esetedben pozitívat nem sokat mondtál róla, max egyet, hogy megvan a kémia, negatívat annál többet. Mondjuk nekem alap, hogy a másik kimutassa, hogy odavan értem, valahogy kölcsönösen érezni kellene, hogy tetszünk egymásnak és akarjuk egymást. Szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!