Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam akkor a sráccal?
Van egy srác, akivel évekkel ezelőtt egy társaságba jártunk hétvégente. Látszólag tetszettem neki, így anno ráírtam, hogy legközelebb meginnánk-e valamit kettesben. Annyira türelmetlen voltam, hogy mivel ezt este írtam, reggel le is tiltottam, mert nem válaszolt... Utólag borzasztóan gáz lépés volt. Nem emlékszek tisztán, de szerintem meg sem nézte még akkor, hogy mit írtam neki... Csak utólag, mire már letiltottam.
Most évek múltán, egy társasházba költöztünk véletlen. Pár hónapja szomszédok vagyunk. Olyan, mintha nem teltek volna az évek rajtunk. Ugyanúgy mosolyog, szemez velem. Ha kint ülök és ő is, folyamatosan rám néz, bámul. Feltört bennem a régi érzés iránta. De azon kívül, hogy nézzük egymást, köszönünk, nem történik semmi.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Ugyanaz a sztori, csak mindig máshogy. Most akkor?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!