Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam akkor a sráccal?
Van egy srác, akivel évekkel ezelőtt egy társaságba jártunk hétvégente. Látszólag tetszettem neki, így anno ráírtam, hogy legközelebb meginnánk-e valamit kettesben. Annyira türelmetlen voltam, hogy mivel ezt este írtam, reggel le is tiltottam, mert nem válaszolt... Utólag borzasztóan gáz lépés volt. Nem emlékszek tisztán, de szerintem meg sem nézte még akkor, hogy mit írtam neki... Csak utólag, mire már letiltottam.
Most évek múltán, egy társasházba költöztünk véletlen. Pár hónapja szomszédok vagyunk. Olyan, mintha nem teltek volna az évek rajtunk. Ugyanúgy mosolyog, szemez velem. Ha kint ülök és ő is, folyamatosan rám néz, bámul. Feltört bennem a régi érzés iránta. De azon kívül, hogy nézzük egymást, köszönünk, nem történik semmi.
Szerintem nyiss feléje újból és elemezzétek a múltat. Érthető, hogy ő nem fog kezdeményezni, hiszen (rettentő elhamarkodottan) letiltottad.
Ffi.
Hát, biztos nem nagyon érti szegény, hogy mi az ábra. Valszeg épp úgy agyal, és épp oly bizonytalan, mint te. Most egy kicsit egyértelműbbnek, de legalábbis biztatóbbnak, támogatóbbnak kell lenned, mint általában, jobban ki kell mutatnod a kedvességedet, nyitottságodat. Pl. kezdeményezz nem erotikus fizikai érintkezést, mondjuk igazítsd meg a gallérját, vegyél le róla egy nemlétező szöszt, kérdezd tőle hogy áll hátul a hajad, pulcsid, igazíttasd meg vele, esetleg masszíroztasd meg a vállad. Érezze, hogy részedről nincs neheztelés.
Ja, és mosolyogj sokat a jelenlétében.
Van egy nagyszerű ürügyed a szóba elegyedésre!
Mikor egyszer összemosolyogtok, és látszólag egyikőtök sem siet sehová, hozd fel neki, hogy régen ráírtál és letiltottad. Mondd el, hogy tök ciki, főleg mióta ideköltözött, és mindennap látjátok egymást, ezért aztán szeretnél elnézést kérni, egyrészt mert megérdemli, másrészt meg hogy ne kelljen magad olyan hülyén érezned.
Hátha megtörik a jég.
És még igaz is.
Jaaaa...
Hát akkor előbb tessék szíves a másik oldalt lezárni 😮
Miért kezdeményezne, ha pasid van?
Tudod, normális embernek csak egy pasija vagy egy nője van.
Cicamica, te nagyon fordítva ülsz a lovon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!