Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire gondolnátok ebben az esetben?
Adott egy lány, aki elég gyakran osztja meg facen életének történéseit. Egy régi fiúját egy hónapnyi találkozgatás után, közös beleegyezéssel kapcsolati státuszban vállalta fel ezen a platformon (úgy, hogy csak a hónap elején és vége felé tudtak találkozni, a köztes időben chateltek). A szex már az első találkán megesett. Közös suli miatt már régebbről ismerték egymást.
Ez a lány évekkel később egy másik férfival kezd találkozgatni, akit szintén régről ismer már. A fószer az első találka előtt hónapokig vár rá, chatel vele. Egy városban élnek, minden nap összefutnak. Itt is hamar megesik az első szex, az idővonalakon megosztásra kerülnek a különféle szerelmes dalok. Kapcsolati státusz vagy közös kép viszont még 2,5 hónap együttlét után sincs kirakva.
A lány nem változott: Továbbra is aktív posztoló maradt. Akkor mégis miért nem rakják ki ilyen hosszú idő után a kapcsolati státuszt? Nem bíznak egymásban? Nem a másik fél az igazi? Vagy csak nem kapkodják el? Mit gondoltok?
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért nem csináltam vacsorát a páromnak második randin, mint az exemnek. Azért, mert hálátlan gyökér volt, én meg tanultam belőle, hogy nem kell mindent azonnal bedobni. A szüleimnek sem mutattam be olyan hamar, előtte sokkal több dologról győződtem meg vele kapcsolatban.
Egyszer kell csak megszívni egy gyökérrel, utána máshogy megy a játék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!