Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi akivel ismerkedtek és elvileg komolyan érez irántatok,a telefonba tesz egy olyan megjegyzést:
"Olyan csajt láttam ma, hogy azt hittem lepetézek."
Erre én: Miért milyet?
Erre ő:" Hát olyan szép volt..."Valamit talán még mondott volna,de én mondtam neki, hogy nem kellene más nőket dicsérgetnie,ha én érdeklem. Erre mondta, hogy jól van ne haragudjak akkor nem mond ilyet.De akkor is, nektek hogyan esne? Férfiak véleménye is érdekelne.
2016. aug. 11. 13:26
1/8 anonim válasza:
vagy így akart féltékennyé tenni, vagy csak bunkó :)
23F
2/8 anonim válasza:
Egy paraszt az ember
Nem is érdekled igazán csak dugni akar
3/8 anonim válasza:
Nevetnék és azt mondanám, hogy elnézte a számot, ezt inkább a barátokkal kéne megbeszélnie. De nem haragudnék érte.
4/8 Fritzkó Mákiel válasza:
Fiú vagyok és most "áruló" leszek de vagy azt akarta látni, hogy aranyosan féltékeny vagy, vagy azt akarta láttatni, hogy aranyosan bénán akar féltékennyé tenni :)) Picit gyenge próbálkozás. Ha ismerném szólnék neki, hogy ehelyett inkább főzzön vacsit, vagy valami, persze hogy kiakaszt :) De ne haragudj rá, van egy megoldás: a bosszú :) Kérdezd meg tőle személyesen, hogy úgy mégis annak a szép csajnak milyen színű volt, ha ugyan látta, a haja, felsője, nadrágja. Vagy nekiáll gondolkodni, vagy rögtön rávágja, hogy pl szőke;kék;zöld :) Aztán képzelj el egy szőke nőt kék felsővel, zöld gatyával; "reális" :) Tuti vicces szitu lesz, ha hamar rá tudja vágni a színeket, akkor is mert kijön egy groteszk figura :)
5/8 A kérdező kommentje:
Ez jó!Tutira megkérdezem!:)
2016. aug. 11. 16:11
7/8 A kérdező kommentje:
Nem volt alkalmam rákérdezni.Sajnos a körülmények úgy hozták,hogy elválnak útjaink.
2016. szept. 10. 11:23
8/8 Fritzkó Mákiel válasza:
Nagyon sajnálom, pedig jól indult. Ne keseredj el, lehet még jobb is. Egy másik srácnál hátha majd rákérdezhetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!