Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondolnátok ebben az esetben?
Ha részedről vége, akkor vége.
Szerintem őszinte volt, korrekt, hogy szólt, és mondjuk nem ártana megkérdezni tőle, hogy akar-e a kapcsolatotokért tenni vagy sem..
de kirúghatod kérdés nélkül is, sokat nem veszít, ha neked ennyi elég ahhoz, hogy kilibegj egy kapcsolatból.
Hagyd rá az egyesre, olyan mint a párod feltehetőleg.
Rövid véleményem: Beszélgessetek róla, hogy ha gondolod, de ha valakinek ennyitől meginog a "szerelme", az veszett fejsze nyele.
Én a helyedben azon is elgondolkodnék, hogy miért bizonytalanodott el, mi az, ami hiányzik a ti kapcsolatotokból, hogy inkább visszamenne az exéhez.
Mennyi idő telt el, amikor ők szakítottak és ti összejöttetek?
Lehet,hogy csak egyik kapcsolatból ki, a másikba beugrált és nem zárta le a múltat.
Természetesen hagynám a fenébe, minek tartsam őt meg, mikor úgysem engem akarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!