Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondolnátok ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Párom 30 én 25. 5 hónapja vagyunk együtt és tegnapról mára bejelentette hogy tegnap találkozott véletlen a volt barátnőjével (4 évig voltak együtt, a nő 32 éves) és elbizonytalaította mert újra szeretné vele kezdeni a nő és nagyon hiányzik neki a párom... Szerintem ha ilyen esetben gondolkodni kell akkor annak ott a vége, részemről.2017. ápr. 2. 00:57
11/12 anonim válasza:
A kapcsolatom korai szakaszaban velem is elofordult, hogy hianyzott az exem. Mondjuk en nem kotottem ezt a parom orrara, magamban dilemmaztam aztan rajottem, hogy az aktualis parom sokkal jobb minden tekintetben, sokkal jobb volt a kapcsolatunk, az ex meg csak megszokasbol hianyzott. Ennek mar jo ideje, es azota is egyutt vagyunk a parommal es minden tokeletes.
Szerintem legalabb egy beszelgetest meger a dolog.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves szavakat! Egy hetet vártam és felhívtam, beszéltünk és olyan volt mintha mi sem történt volna, a jó beszélgetés reményében felhívtam pár napra rá hogy mit gondol a kialakult helyzetről és azt mondta, nemet mondott az exének, viszont rájött arra hogy én meg korán jöttem az életébe és egyedül akar lenni...
2017. ápr. 17. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!