Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti az alábbi esetben mit gondolnátok az exetekről, akihez még esetleg kedves emlékek kötnek?
Szóval olyanra gondoljatok, akitöl nem haraggal váltatok el, csak valami rajtatok kívül álló dolog miatt lazult meg a kapcsolat, pl távolság, vagyilyesmi...De az ismerősi kapcsolatot legalább igyekeztek fenntartani, alkalom adtán válttok egy szót, és bár van párod, jól esik néha visszagondolni az illetőre....
Nos, gondolj bekle, hogy egy ilyen volt barátnő egyszer csak megoszt veled
Néhány különös, valós történetet (ezek amolyan tetmészetfeletti tapasztalatok), amik valamilyen módon rólad is szólnak.De ne valami gyerekes, hanem elég komoly dolgokra gondolj.
És különös álmokat, amikben szintén szerepeltél.Ha megtudnád, hogy érdeked képességei vannak a lánynak, de talán jó okkal nem beszélt rola mikor még találkoztatok.
Szoval így utólag egy egész más oldaláról is megismernéd a nőt és választ kapnál pár dologra, amit azelőtt nem értettél.Hogy van köztetek egy szál, amit ő képes befolyásolni és ezt megtette már akkor is(akaratlanul), amikor még egymás létezéséről sem tudtatok?
Nincs ezzel semmi célja, csak kíváncsiságból mondja el neked.Mert válaszokat keres.
Tudom, hogy ez kicsit homályos így, derészletezni nagyon hosszú lenne.
Szeretném megosztani vele legalább igy utólag ezeket a különös tapasztalataimat, mikor még együtt voltunk, nem mertem megtenni, hisz még én magam sem értettem ezeket és nem akartam, hogy furcsának tartson, esetleg elveszítsem ezek miatt.Már kevesebb bennem az aggodalom, de azért még van...
Ha ilyen beállítottságú, tehát érdeklődik a spiritualitás, természetfeletti iránt, akkor lazán, megértően fogja valószínűleg fogadni. Ha nem ilyen beállítottságú, akkor sanszos, hogy kiröhög, és ezután még ennyit sem fogtok beszélni.
Értem amúgy amiről írsz, én is ilyen fura vagyok XDD
Hát, nem kifejezetten érdeklődik ilyen dolgok iránt, bár inkább talán csak nem érti.Viszont nem is olyan, aki átgondolás nélkül kiröhögné más tapasztalatait.
Azt tudom, hogy mikor még együtt voltunk, volt egy-két olyan eset, amin el csodálkozott, elgondolkozott, például, hogy honnan tudtam, hogy jönni fog ( vártam őt a ház előtt, pedig nem volt róla szó, hogy jönni fog), de én nagyon akartam és próbáltam gondolatban elérni, hogy jöjjön,és mikor erre koncentráltam, ő , elmondása szerint abban az időpontban érezte ugy, hogy el kell hozzám jönnie.És nem értette, miért várom lent, azt hitte, biztosláttam az ablakból, hogy jön :)
De voltak sokkal extrémebb dolgok is.
Nem ezo kategoria, mert itt nem az ezo a lényeg, hamem hogy mit szólna, ha ilyen élményeket osztanék meg vele?
Bolondnak nézne, kb úgyhogy ne írj inkább.
Vannak ezen a világon olyan dolgok, amiket nehéz elmagyarázni, utólag meg pláne.
Próbáld magadban lecsendesíteni az érzelmeidet. Nehéz, de muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!