Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek a nyugodt szerelemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a nyugodt szerelemben?

Figyelt kérdés
Az én történetem úgy kezdődik hogy van egy fiú akivel legjobb barátok voltunk évekig. Tényleg a legjobb barátomnak tartottam de aztán egyszer csak elkezdtünk többet beszélgetni meg találkozgatni. És végül úgy alakult hogy összejöttünk. Ez volt kb 4 hónappal ezelőtt. Nos én az elején sem éreztem ilyen nagyon elsöprő szerelmet, nem voltak ilyen pillangók meg hasonló. De nagyon jól érzem magam vele, azóta sokkal jobb az életem mióta velem van, kiegyensúlyozottabb vagyok. Őneki én vagyok az első nagy szerelme. Baj hogyha én nem érzem ezt az elsöprő szerelmet de közben vágyom rá nagyon és sokszor ő jár a fejemben? Úgy érzem biztonságban vagyok mellette.
2020. máj. 17. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:
19%
Nem hiszek a szerelemben. Nekem ez a véleményem.
2020. máj. 17. 11:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Kiegészítésként hozzátenném hogy 19 éves lány vagyok és nekem is ez az első komolyabb kapcsolatom.
2020. máj. 17. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Ez nem nyugodt szerelem hanem egy langyos szar. Az a baj vele, hogy sosem lesz belőle hosszútávon jó kapcsolat. Nem tudsz úgy energiát fektetni egy kapcsolatba ha nincs meg a kellő érzelmi szint. Hiába nem vagy félrelépős alkat akkor is el fogsz kezdeni kifelé tekintgetni. Amint jön valaki aki valódi érzelmeket ébreszt benned azonnal lépni fogsz a párod mellől. És persze ez nagyon nagyon hamar ki fog így hülni arra a pontra amikor már hozzáérni se akarsz majd.
2020. máj. 17. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez most még elég lehet, ha olyan típus vagy (én nem, nekem nem lenne). Hosszabb távon, ha majd jönnek problémák, nehéz élethelyzetek is a törvényszerű ellaposodás, unalmasodás mellé, akkor szerintem már nem. Nem lesz hová, mihez "visszanyúlni", hiszen már az elején sem volt valami "nagy durranás" az egész... Illetve ha vele maradsz, leszel mondjuk 35-40, ott ülsz majd a jól felépített életetekben, esetleg 1-2 gyerekkel, és könnyen lehet, hogy azt érzed majd, jó-jó, de valami azért csak hiányzik, egyre jobban. Hogy rendben van az életed, szép, kiegyensúlyozott, rendezett, csak épp eltelt szerelem nélkül...

10 évvel idősebb vagyok, "ezer" éve egyedül vagyok, nagyon rossz, de (még) nem tudnék együtt lenni valakivel úgy, hogy legalább az elején ne legyen szerelem. Mióta láttam példát 50 fölött, 5 év után még mindig nem múló szerelemre, ráadásul olyanok között, akik alapvetően nem ezek a típusok, már azt is nehezemre esne elfogadni, ha hamar elmúlna. Pedig racionálisan nézve tudom, hogy még annak is örülhetek, ha egyáltalán szóba áll velem valaki... :(

2020. máj. 17. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Tök jó ez a nyugodt szerelem - 50, 60 felé közeledve.

19 évesen azért mentél ebbe bele, hogy elmondhasd, hogy kapcsolatod van, valamint mert jól érzed vele magad, azt gondolod ez rendjén van így. Rendben is van, csak 1) felesleges erre időt pazarolni 2) úgysem fog sokáig tartani. Maximum 1 évet adok nektek, aztán majd rájössz, hogy csak álldogálsz a kényelmes, meleg fosban, de nem vezet sehova. Aztán majd megismersz valakit, akibe tényleg szerelmes leszel. 19 éves hatalmas hiba leragadni egy ilyenbe, mert egyszer csak arra eszmélsz, hogy feleségül vett és van egy pár kölykötök... akkor aztán ezerszer nehezebb lesz kilépni belőle. Nem tapasztalatból mondom szerencsére, de ezer ilyen példa van.

Amit te érzel, az barátságra elég, kapcsolathoz édeskevés.

2020. máj. 17. 13:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazából az a baj velem hogy nagyon nehezen bízok meg bármiben is és eddig ő az egyetlen akiben képes vagyok megbízni. Amugyis egy elég visszahúzódó lány vagyok...
2020. máj. 17. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Hajrá, nekünk mindegy. Egy kapcsolathoz nem csak bizalom kell. Nyilván az IS kell hozzá, de arra felépíteni egy kapcsolatot, hogy fú ez de jó, mert meg lehet benne bízni, az iszonyat kevés. Továbbra is mondom; ez barátság, nem kapcsolat.
2020. máj. 17. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
A mai világban? Nem.
2020. máj. 17. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!