Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a szerelemben?
Teljesen elbizonytalanodtam. Valóban létezne az igaz szerelem, vagy csak valami kötődés. Nem tudom már mit keressek, a szerelmet vagy csak valakit akivel jól érzem magam és leélném az egész életem. Ti hogy vagytok ezzel? Ti hisztek benne?
Kort és nemet is írjátok légyszi
Hiszek benne.
Estem már pofára nem is egyszer, de hát ez van, nem a megfelelő emberrel voltam együtt.
23L
(Tudom, még fiatal vagyok és naív és "majd meglátom" :D )
Az élet hozza ha akarjuk ha nem. 7 év után vége lett , 4 hónappal később újra rám talált az érzés. Ez nem hit kérdése, vagy érzed vagy nem .
31/F
Röviden a rörténetünk!!!:
A párommal chaten ismerkedtünk meg 2003 februárjában,találkoztunk is már másnap, mivel csak 40km volt köztünk.Nagyon jól éreztük magunkat egymással, majd május végén összebútoroztunk. Ekkor én 21 voltam, párom 25. Oly annyira megértettük egymást minden téren, hogy 2006 áprilisában megszületett első babánk. Majd 2008-ban a második és 2011-ben a harmadik gyerkőc.
Vannak persze kisebb-nagyobb dolgok, amikben nem azonos a véleményünk, de kettőből szoktunk kihozni egy harmadikat.
Én szeretem még mindig, van hogy beleszerelmesedem,Ő is szeret engem! Szex terén elég hullámzó a dolog,ki mennyire fáradt,a 3 gyerek mire elalszik stb...de változatos, és mindig megkérdezi hogy szeretném!Természetesen viszonozva van a kívánságai szerint, mert ez az alap úgy gondolom. Az már más téma, kinek mi fér bele. Sok minden belefér!
Szeretjük egymást és nem csinálnánk másképp!
35N/39F
Ugyan még csak 20 éves vagyok,de a hibákból nagyom hamar tanulok és úgy gondolom,hosszútávon inkább az eszemre hallgatok,mint a szívemre.Inkább vagyok egy olyan férfival,akibe nem feltétlenül vagyok fülig szerelmes(legalábbis nem egyből),de tisztelem,szeretem,felnézek rá és ő is tisztel,szeret engem,minthogy csak szerelemből legyek olyannal,aki nem feltétlen "megfelelő ember".Pl én mindig rosszfiúkba zúgok bele,de megtanultam,hogy kapcsolatra ilyen pasi nem kellene,mert csak csalódást okoznak(megcsalnak,bunkók velem stb).
Szóval,nem a lángoló szerelemben hiszek,mert az becsaphat és pofára esés lehet a vége és idővel úgyis elmúlik,hanem inkább a tudatos partnerválasztásban,amiből aztán szerelem is lehet,de legalábbis mély szeretet mindenképp :)
Valójában, csak igaz szerelem létezik.Aki volt már szerelmes, tudja,.Aki még nem, az hisz benne mert tudni szeretné.Aki viszont nem tapasztalta még meg, és nem is szeretné tudni mi az,,ez az ember fél az ismeretlentől.Attól fél, hogy a szerelemben egyedül marad.Pedig mindenki, minden pillanatban egyedül van.A szerelem lenne az egyetlen természetes út, ami ha megtörténik, minden erőfeszítés nélkül maximum szinten kezd el működni az ember.Nem azért, mert a szerelem szó köré eféle ideológiákat szőttek, hanem mert a szerelemén keresztül az ember képes lehet félretenni, minden addig felépített látásmódot, falat, és ostobaságot.Szerelem létezik.Viszont ha ezt olvasod, Te tudod, hogy neked, a benned kialakult világban mit jelent a szerelem.Lehet csak egy szó.Lehet csak egy szexuális kapcsolat.Lehet csak egy fájdalom.Mindenki önmagából tesz hozzá, ill. vesz el a szerelem szó jelentéséhez.
Ha a szerelem kötődés lenne, az nem forgatá fel az életed.A kötődés nem tenne téged lényed mélyén függetlenné, miközben szerlemes vagy. A kötődés egy szerelemből kialakulhat, amikor már a szerelem épp nincs jelen, és te mégis ragaszkodsz, azokhoz a pillanatokhoz, amikor még jelen volt.Sok kapcsolat emiatt megy tönkre, mert nem tartják tiszteletben ezeket a pillanatokat, és ragaszkodás, majd probléma, probléma hátán lesz belőle.És végül egy emlék, hogy szerelmes voltál.Egyvalamit felejt el mindenki a szerelemben.Mégpedig az ember önmagát.Minden öröm és extázis amit a szerelem adhat, az belülről fakad.Az amit megéltél a szerelemben, azt önmagadból élted meg, a szerelmed által.36/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!