Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a szerelemben?
Figyelt kérdés
Teljesen elbizonytalanodtam. Valóban létezne az igaz szerelem, vagy csak valami kötődés. Nem tudom már mit keressek, a szerelmet vagy csak valakit akivel jól érzem magam és leélném az egész életem. Ti hogy vagytok ezzel? Ti hisztek benne?
Kort és nemet is írjátok légyszi
2017. febr. 1. 22:05
11/14 anonim válasza:
Abszolút hiszek, hiszen most is szerelmes vagyok. Biztos vagyok benne, hogy őszintén és önmagáért szeretem a fiút, és képes lennék leélni vele az életemet. Állítólag az a bizsergő érzés elmúlik, de az őszinte szeretet megmarad. Nekem nem lenne fontos, hogy szerelmes legyek a páromba, elég lenne, ha csak mindennél jobban szeretném, és nagyon jól meglennénk együtt. Szerintem nem csak a szerelmes kapcsolatok működhetnek (ahogy néhány példa a környezetemben is mutatja). 20/L Barátom 25/F
12/14 anonim válasza:
Már a Mennyországban ki találjuk, hogy ki kivel szeretne együtt élni, meg hogy konkrétan a szerelmet kivel szeretné megélni; de amit idelent megtapasztalunk, az igazi. Direkt azért születünk le ide, hogy megtapasztaljuk. Az érzések szerintem mind igaziak. És kíváncsiak vagyunk, azért vágyunk ide lejönni és megélni.
13/14 anonim válasza:
Ma márcsak 2-3-4-5-7-9 stb. évig tart, mert már nem érzik azt, amit az elején, aztán továbbállnak, sokan kitalálnak indokokat, hogy miért szakít a másikkal, közben meg már egy ideje ott van az új bak vagy csaj, akitől pillangók röpködnek a gyomorban! Aztán lehet rosszat kapnak a normális párjuk helyett. Vannak emberek, akiket nem érdekelnek, ha egy családot szétszednek. Azzal nyugtatják magukat, az a kapcsolat annyit is ér. Valóban!! Csak kérdezem én lelki imseretfurdalása nincs a belerondítónak, hogy az apuka/anyuka és gyerek/ek szenvednek?
14/14 Rosalinda19 válasza:
Nem létezik. Találsz valakit akivel elmelyul a kkapcsolat megismeritek egymas hibait. Ezert ugornak a fiatalok kapcsolatbol kapcsolatba mert eltunik a szerelem es beleszeretnek masba. Neked kell dontened, hogy mellette e maradaz vagy friss hust keresel. Mig fiatal vagy negteheted viszont harminc felett mar illene elkotelezodnod. Regen sem hazasodtak volna mar 18 evesen ha nem ez lett volna az "elvart" ido a hazasodasra mert aki meg 23 evesen nemvolt ferjnel azt mar oreglanynak tekintettek. Szoval talalk valakit akivel elkepzeled az eleted... azt csak kitartas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!