Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elhiggyem, hogy a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiggyem, hogy a barátnőm tényleg szerelmes?

Figyelt kérdés

Barátnőm 25 éves, sudár,magas és értelmes lány.Volt egy 36 éves jóképű barátja,aki albérletben lakott. Barátnőm is albérletben él.Önálló, eltartja magát.

Kb három hónapja rányomult a munkája okán egy 50 éves férfi,a barátnőm egy hét alatt szakított a 36 évessel és azóta az 50 éves férfi "párja ". Elmondása szerint révbe ért, neki ez a nagy szerelem és a sok hiszti, veszekedés és egyéb gondok ellenére, szinte aláveti magát a férfi igényeinek.

A férfi egyébként jóval alacsonyabb,kopasz,szoláriumozott és nagy fulbevalókat hordó, affektáló fodrász,akinek mellesleg egy nagy Mercedese van és lakása a Vár alatt. Elég homokosnak néz ki a férfi,gyúrni jár,szűk ruhákat hord és alig eszik, mert akkor nem fog tetszeni.

Szerintem ez nem szerelem,mikor ezt a barátnőmnek is mondtam,majdnem nekem jött, villámló szemekkel kikérte magának és azt mondta,akit ő szeret arról nem lehet véleményt mondani.

Félek, hogy a több éves barátságunk is rámegy erre az egészre, mert én már nem szívesen megyek fel barátnőmhöz, mert a férfi rátelepedett.Kulcsa van az albérletéhez, munka után várogatja, velem is csak akkor találkozhat,ha a férfi engedi.

Ez szerelem ? ennyire vak szerelem ?

Érdemes így a barátságot fenntartani,mert sokat szomorkodom a viselkedése miatt ?

2020. máj. 11. 09:10
 1/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
71%

Szerintem lesz idő amikor nagyon nagy szüksége lesz egy jó barátra... akkor elég ha ott leszel. Ehhez nem kell aszisztálnod.

Amúgy szerintem szerelem, mert csak az képes így szembe menni a józan ésszel. De ez sem tart örökké.

Sajnálom, de most még nem tudsz érdemben semmit tenni.

2020. máj. 11. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:
42%
A barátnőd valószínűleg idióta, nem biztos, hogy érdemes vele barátkozni.
2020. máj. 11. 09:15
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

Szinte biztos, hogy nem szerelem, azért is reagált agresszíven, mert maga is érzi, de hát tetszik neki a jólét.

Viszont nem tudsz és nem is kell beleavatkoznod, te már figyelmeztetted.

2020. máj. 11. 09:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Simán lehet szerelmes. De a szerelem elvette a maradék józan eszét is, és előbb-utóbb nagyot fog koppanni. Ha ő ilyen hülye, hogy egy régi barátnő még véleményt se mondhat az ő "párjáról", akkor ez legyen az ő baja, de ne hozzád rohanjon majd panaszkodni, ha már elmúlik a nagy "szerelem".

Ennek a kapcsolatnak nincs jövője, ezt te is tudod, mindenki tudja, valahol mélyen lehet ő is tudja, csak nem érdekli. Hát akkor élvezze ki a rózsaszín ködös szerelem boldog heteit, hónapjait, éveit, aztán koppanjon jó nagyot, ha ezt akarja.

2020. máj. 11. 09:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,hogy így látjátok! De nagyon rossz látni,hogy így viselkedik és nemcsak velem, hanem a családjával is, teljesen elhanyagolja őket, anyjának még a telefont sem veszi fel.

Pedig jólelkű és értelmes,nem értem mi lett vele. Az előző barátjába is szerelmes volt,de máshogy , normálisan állt akkor az emberekhez.

2020. máj. 11. 09:20
 6/8 A kérdező kommentje:

Még annyit,hogy eddig mindig ki - ki alapon fizettek ha volt programjuk, és főleg hozzá megy fel a férfi és az ő pénzén esznek...

Így nem látom,hogy olyan jólétben élne.

2020. máj. 11. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, a szerelem ilyen vak.
2020. máj. 11. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
nagyon viccesen nézhet ki a pasi:D :D szerinted van köztük kémia? Attól lesz szerelmes e az ember nem? Amúgy meg nem szólhatsz bele, csak ha kerdezi Ha másról nem tudsz vele beszélgetni akkor hanyagold
2020. máj. 12. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!