Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit gondoltok a duci lányokról? Össze jönnétek egyel? Jobban számít a külső mint a belső?
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 13:00
21/23 anonim válasza:
A belső jobban számít, és ha arányosan duci, akkor nincs semmi probléma.
22/23 anonim válasza:
"És egyáltalán nem vagyok elhízva de ha +5 kiló felesleg annak számít akkor elnézést."
Hát persze... +5 kilótól vagy "duci" mi?
A legtöbb hő, aki azt mondja, hogy +5 kiló van rajta úgy érteti, hogy +5 kiló ahhoz, hogy duci legyen, mert most szimplán dagadt.
Egyébként ha 5 kiló lenne rajtad, attól 2 hónap alatt meg tudsz szabadulni. Ehelyett itt nyervágkolsz, hogy jááááj, a belső ugye fontosabb.
Ettől még igenis lusta vagy, mert a segged felemelni fárasztó, vagy nem össze-vissza zabálni fárasztó
23/23 anonim válasza:
Nekem jobban tetszenek a telt, duci nők. Nekem szebb a forma, jobb az érintés. Úgy fog tűnni sablont puffogtatok, de nem, a külső megfog a belső megtart. A külsődre ha azt mindja uhh de elkapna akkor nálad az előny, de egyértelmű komoly kapcsolat céljából fontosabb a belső. De egy jó kapcsolat alappillére a szex is amihez meg kell a testi vonzalom is. De ha eddig eljutottok akkor már nincs gond, hisz rád írd és tetszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!