Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti mit gondoltok a duci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondoltok a duci lányokról? Össze jönnétek egyel? Jobban számít a külső mint a belső?

Figyelt kérdés

2020. máj. 7. 13:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%

Könyörgöm, ne forgassátok ki már az emberek szavát és ne akarjátok már azt mondani, hogy a külső fontosabb, mint a belső csak azért, mert az is számít...

Nem, nek jönnék össze túlsúlyos emberrel, nem az én világom. És nem azért, mert jobban számít a külső, hanem mert nem a belsőjét ölelem át az illetőnek, nem a belsőjét látom minden nap és nem a belsőjével szexelek. Nem hiszem, hogy egetrengető, hatalmas és teljesíthetetlen kérés az egy nőtől, hogy ne hízzon el.

2020. máj. 7. 13:57
 12/23 anonim ***** válasza:
67%

Én őszinte leszek , még akkor is ha lepontoznak .

Nekem is nyilván a külső is fontos, de utána egyből a belső is. Viszont a külsőt illetően a duci túlsúlyos nőknél már megáll a történet, én sajnos csak a vékony sportos hölgyeket kedvelem, csak velük tudok elképzelni párkapcsolatot...

2020. máj. 7. 13:59
 13/23 anonim ***** válasza:
13%

Nézdd meg a rengeteg kérdést, amiben nők jelzik, hogy a belső nagyon fontos, de a külső nélkül semmit nem ér.

Miért gondolod, hogy egy férfinek ezek után "jobban számít a külső mint a belső"?

Nyilván ugyanúgy megvan egy férfinek is a joga ahhoz, hogy a külsőt fontosnak tartsa, és ezért sem felszínes, sem problémás nem lesz.

2020. máj. 7. 14:44
 14/23 anonim ***** válasza:
26%

Az elhízás amúgy talán az egyetlen külső tuljadonságunk, ami a saját kezünkben van.

Az, hogy mekkora egy nő melle, milyen magas egy férfi, ki mikor kezd kopaszodni, őszülni... ez mind-mind genetika, ami szerencse kérdése.

Viszont az elhízás az döntés kérdése (persze, tudom az összes elhízott ismerősömnek EÜ problémái vannak :)).

Ezek után máris tudunk egy dogot a belsődrő is. Lusta vagy! Szóval ne mondd, hogy a belső jobban számít, a lustaság nem valami nagy erény.

2020. máj. 7. 14:46
 15/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Attól még hogy én egy ilyen kérdést tettem fel miért lennék lusta? De egy idegen biztosan jobban tudja. 🤨
2020. máj. 7. 15:06
 16/23 A kérdező kommentje:
És egyáltalán nem vagyok elhízva de ha +5 kiló felesleg annak számít akkor elnézést.
2020. máj. 7. 15:08
 17/23 anonim ***** válasza:
21%
Kedves kérdező akkor sértődés helyett dolgozd le azt az öt kilót, nem olyan nagy dolog🤔
2020. máj. 7. 15:16
 18/23 A kérdező kommentje:
Én nem sértődtem meg de egy idegen ne lustázzon már le ha nem is látott még soha.
2020. máj. 7. 15:37
 19/23 anonim ***** válasza:
9%

Egy olyan nőhöz képest, aki majdnem minden nap edz, naplózza a kajabevitelét, tud egészséges ételeket készíteni és nem csak a fiatalon pörgő anyagcseréje tartja a normál tartományban a csatakancásodás vezetű út helyett, szerintem rohadtul nem nagy elvárás, hogy zabálj kevesebbet.

Rengeteg fitt, csinos lány van szerintem. És mivel én is járok terembe és figyelek magamra, közülük fogok választani, nem egy olyan tyúkot, aki 5 kiló feleslegen hisztériázik, hogy fogadják el vele, mert neki ettől jobb a belsője (WTF), mikor azt a súlyt 2 hónap alatt le lehetne adni, ha keresztbe tennél egy szalmaszálat is.

2020. máj. 7. 15:46
 20/23 anonim ***** válasza:
21%

Mi számít ducinak? Ha 150 cm vagy és 100 kiló, az nem duci már, hanem dagadt. Egy molett nő lehet nagyon csinos és szép is és engem baromira nem zavar 10 kg felesleg, ha a nő szép, intelligens, jó a humora és jól érzem magam vele.

Nekem is fontos a külső (mint mindenkinek), de ismertem gyönyörű duci lányt, akin nagyon arányosan oszlott el a súlyfeleslege. Viszont olyannal nem jönnék össze, akit átérni sem tudnék ha meg szeretném ölelni, nem tetszik.

2020. máj. 7. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!