Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El tudnátok fogadni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnátok fogadni egy kapcsolatban azt, hogy a közösségi oldalakon ne legyen fenn rólatok közös kép?

Figyelt kérdés
Sem storyban, sem feedben. Én vagyok a nő. Nem azért, mert nem vállalom fel vagy titkos kapcsolatról lenne szó.

2020. máj. 5. 11:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

"a jó párkapcsolat egyik ismérve, hogy nem akarom mutogatni másoknak, hogy mennyire boldogok vagyunk"

Az nem zavaró, ha nincs fenn kép, mert neked ilyen a személyiséged. De az kicsit sablonos gondolkodásra vall, ha úgy érzed, ez a "no picture"-dolog a jó kapcsolat elengedhetetlen ismérve. Minden ember más, ha te nem akarsz közös fotót, és a társad is így van vele, akkor oké, de ettől még lehet jó egy olyan kapcsolat is, ahol a felek megosztják a közös fotóikat.

2020. máj. 5. 12:01
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"Pontosan azzal mutatom felé a legnagyobb tiszteletet és megbecsülést, hogy kettőnk pillanatait megtartom magunknak és nem teszem közszemlére."

Na és saját magaddal és a barátaiddal szemben miért nem mutatod ezt a tiszteletet és megbecsülést? Ócska, szánalmas kifogás és annak fényében, hogy magadról állandóan posztolgatsz, igencsak kétszínű.

2020. máj. 5. 12:24
 23/32 anonim ***** válasza:
55%
8 év alatt egyetlen közös képünk nem került ki, pedig gyerekünk is van. Nem fontos, nem is akarunk. Rólam sincs túl sok, róla meg talán csak a profilképe.
2020. máj. 5. 12:29
 24/32 A kérdező kommentje:
Napi pár story szerintem teljesen normális, posztot átlagosan hetente 1-szer rakok ki. Általában reggeli munkábamenős, edzés utáni, főzős-sütős, természeti képeket vagy barátokkal, kollégákkal közös képeket osztok meg, néha egy számomra fontos kezdemenyezésre, petícióra hívom fel a figyelmét az ismerőseimnek.
2020. máj. 5. 12:46
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha képet nem is, néha szoktam barátokkal is kirakni sztorit, de nem lennék mérges azért mert nincs közös kép kirakva, bár az fura lenne, ha pl sima sztorin amiben tegyük fel nincs is kb benne (szóval nem azért mert nem szereti magáról a fotókat), tiltakozna hogy ezt nem tehetem ki, mert az olyan, mintha tényleg titkos lenne, hogy mi együtt vagyunk épp :D
2020. máj. 5. 12:47
 26/32 anonim ***** válasza:
82%
24 Ugye nem gondolod komolyan, hogy napi többször posztolgatni normális? Atyaég :D Ha ekkora exhibicionista pitsa vagy, akkor a párodat kihagyni tényleg azt jelenti, hogy szégyelled vagy nem vállalod fel.
2020. máj. 5. 12:52
 27/32 anonim ***** válasza:
Egyedül vagyok most is,úgy is jó.
2020. máj. 5. 12:53
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Sokan egyaltalan nem tarjak fel a maganeletuket. Akinek viszont a szuk barati kor lat mondjuk otszaz fotot kirandulasokrol, nyaralasokrol, ott mar olyan lehet, mint a Colombo felesege, aki talan nem is letezik.

Sokfele arnyalat van a kitarulkozas es a nem vallalom fel kozott.

2020. máj. 5. 13:13
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok exhibicionista, ismerőseim zöme is ezt teszi, manapsag ez az elfogadott, nem látok ebbeb semmi rosszat. Annyi, hogy a barátomról es gyerekemről (utóbbi csak tervben van egyelőre) nem fogok soha kitenni semmit.
2020. máj. 5. 13:13
 30/32 anonim ***** válasza:

Nekem se derült ki egyik ilyesmin se, hogy kivel vagyok kapcsolatban, sőt sokáig maga a tény se.

De az azért feltűnt, hogy ez exem nem csak a kiposztolást "tiltotta", de közös képünk sincs, sőt róla is csak néhány.

Magamról én se nagyon teszek ki képet, évente 1-2, viszont mindenféle érdekesnek gondolt dologból naponta akár többet is.

2020. máj. 5. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!