Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok fogadni egy kapcsolatban azt, hogy a közösségi oldalakon ne legyen fenn rólatok közös kép?
"a jó párkapcsolat egyik ismérve, hogy nem akarom mutogatni másoknak, hogy mennyire boldogok vagyunk"
Az nem zavaró, ha nincs fenn kép, mert neked ilyen a személyiséged. De az kicsit sablonos gondolkodásra vall, ha úgy érzed, ez a "no picture"-dolog a jó kapcsolat elengedhetetlen ismérve. Minden ember más, ha te nem akarsz közös fotót, és a társad is így van vele, akkor oké, de ettől még lehet jó egy olyan kapcsolat is, ahol a felek megosztják a közös fotóikat.
"Pontosan azzal mutatom felé a legnagyobb tiszteletet és megbecsülést, hogy kettőnk pillanatait megtartom magunknak és nem teszem közszemlére."
Na és saját magaddal és a barátaiddal szemben miért nem mutatod ezt a tiszteletet és megbecsülést? Ócska, szánalmas kifogás és annak fényében, hogy magadról állandóan posztolgatsz, igencsak kétszínű.
Sokan egyaltalan nem tarjak fel a maganeletuket. Akinek viszont a szuk barati kor lat mondjuk otszaz fotot kirandulasokrol, nyaralasokrol, ott mar olyan lehet, mint a Colombo felesege, aki talan nem is letezik.
Sokfele arnyalat van a kitarulkozas es a nem vallalom fel kozott.
Nekem se derült ki egyik ilyesmin se, hogy kivel vagyok kapcsolatban, sőt sokáig maga a tény se.
De az azért feltűnt, hogy ez exem nem csak a kiposztolást "tiltotta", de közös képünk sincs, sőt róla is csak néhány.
Magamról én se nagyon teszek ki képet, évente 1-2, viszont mindenféle érdekesnek gondolt dologból naponta akár többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!