Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok fogadni egy kapcsolatban azt, hogy a közösségi oldalakon ne legyen fenn rólatok közös kép?
Alapvetően alig osztok meg valamit. A képek amik fönn vannak rólam jellemzően a mások által feltöltött képek amiken megjelöltek. Ennek ellenére nem tetszene ha valaki kizárná a lehetőségét a közös kép feltöltésének.
Nem azért mert ami nincs fönn face-n instán vagy akárhol az nem is létezik hanem mert egy ésszerű magyarázatot se tudok arra miért ne lehetne egy egy jól sikerült közös képet megosztani hacsak nem arról van szó hogy titkolni kell a kapcsolatot valaki/valakik elől.
El, én sem akartam soha.
Sőt amúgy is a fényképeim mindig előnytelenek.
Sokan megmondták már, hogy képeken máshogy festek mint élőben
Voltam ilyen kapcsolatban,a barátaim tartották csak furának,de ők is hamar hozzászoktak.
Esetemben is inkább arról volt szó, hogy paranoiás volt az exem, aki hitt a világ összes létező összeesküvés-elméletében.
El. Egy darab kép van fent rólam, az is csak azért, hogy könnyebben megtaláljanak, mert eléggé átlagos nevem van. Az is le van tiltva, hogy bárki megjelöljön engem fényképeken.
Nem a közösségi oldalakon élem ki magam, ha valakivel meg szeretnék osztani valamit, akkor elküldöm neki üzenetben, nem a nagyvilágba teszem közzé. Akivel szorosabb a kapcsolatunk, annak úgyis személytelen lenne, akivel meg nem, annak mi köze hozzá?
#7: ebben az esetben zavarna. Ha aktív vagy közösségi oldalakon és ott kitálalod az életedet, akkor a párodat, aki az életed része is tegyed ki.
Én nem használom így a facebookot, ezért nem is rakok ki képeket. Értelemszerűen közös képeket sem osztok meg. Ennek oka, hogy a magánéletem nem tartozik másokra.
Viszont te más vagy, mert szépen kiraksz mindent, csak ezt az egy dolgot nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!