Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudnátok fogadni egy kapcsolatban azt, hogy a közösségi oldalakon ne legyen fenn rólatok közös kép?
Én le szoktam állítani mindenkit a közös fotók posztolásáról.
Botrányosan ronda vagyok az összes fényképen, nem bírok rá nézni se. Élőben sem vagyok a világszépség csúcsa, de a fotók kimondottan előnytelenek rólam. Ennyire egyszerű az oka.
Attól függ, ki milyen típus.
Én is nő vagyok, magamról sem teszek fel képet. Nincs párom, de ha lenne, nem engedném, hogy ő tegyen fel. Szóval nemcsak elfogadnám, hanem mondhatni el is várnám. De nem vagyunk egyformák.
Egy kép van fent rólunk, amit anyósjelölt tett fel.
De van fotó albumban, a falakon keretben, felhőben, laptopon.
Ha te minden nap kiraksz valamit, éppen csak a bugyid színét nem osztod meg, akkor nagyon álszent az okod.
Engem nem zavarna, de én nem is így használom a közösségi médiát.
Abszolút!
Soha egyetlen párommal nem volt közös képünk fent
Rólunk nincs kinn kép és a párkapcsolati státusz is rejtve már amióta meglettek ezek az oldalak. Nem vagyunk valami nagy használói, a profilképemen háttal vagyok, sztorit életemben nem raktam ki, képeket is ritkán és kis közösségnek. Ő meg még ennyire se használja, max a messengert.
Az úgy képmutató és álszent doog, ha minden más szarról posztolgatsz, csak erről nem. Joggal gondolhatja így azt, hogy szégyelled. Mondjuk engem a férfi helyében már maga a gyakori posztolgatás is visszatartana a további ismerkedéstől.
Alapvetően el, ha egyébként sem valami aktív. Én évente töltök fel 1-2 új képet, esetleg aktualizálom a profilképem vagy valami, de amúgy nem vagyok kifejezetten aktív, a férjem szintúgy, így el tudnám fogadni, ha nem töltene fel semmi közöset. Bár azért a legtöbb fotó, amit felrakok, jellemzően közös kép, mert mindketten jól mutatunk rajta, és egyébként is amióta elkezdtem ezt csinálni, azóta jelentősen lecsökkentek a kéretlenül írogató üzenetek (a "házasság" mint kapcsolati státusz nem volt valami hatékony), szóval már csak ezért is jó dolognak tartom.
De ha naponta lennének feltöltések a storyban meg mindenütt, akkor őszintén bántana, ha pont én nem lennék köztük. Mintha titkolná vagy tagadná a kapcsolat létezését. Ez a másik véglet, nyilván az is sokatmondó, ha valaki napi 500 fotót tölt fel így-úgy puszilkozva a párjával, de az sem feltétlenül a jó kapcsolat ismérve, ha egyáltalán nincs "felvállalva" úgymond. Szerintem alkalmanként pár kép még nem a világ vége, nem az a szint, amikor a nagyközönség orra alá dörgölöd, hogy milyen cukik vagytok együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!