Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » El tudnátok fogadni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnátok fogadni egy kapcsolatban azt, hogy a közösségi oldalakon ne legyen fenn rólatok közös kép?

Figyelt kérdés
Sem storyban, sem feedben. Én vagyok a nő. Nem azért, mert nem vállalom fel vagy titkos kapcsolatról lenne szó.

2020. máj. 5. 11:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%

Én le szoktam állítani mindenkit a közös fotók posztolásáról.

Botrányosan ronda vagyok az összes fényképen, nem bírok rá nézni se. Élőben sem vagyok a világszépség csúcsa, de a fotók kimondottan előnytelenek rólam. Ennyire egyszerű az oka.

2020. máj. 5. 11:18
 12/32 anonim ***** válasza:
60%
Igen. Én konkrétan nem is használok közösségi médiát, az én életemben feleslegesnek találom, és nem ott élem az életem. Nem gondolom úgy, hogy a kapcsolat csak akkor kapcsolat, ha mindenkinek a képébe belenyomjuk online. Egyedül az zavarna, hogyha a párom kb. mindenkiről megosztana mindenfélét, csak rólam nem, mert az azért mutatja, hogy rólam hogy gondolkodik.
2020. máj. 5. 11:20
 13/32 anonim ***** válasza:

Attól függ, ki milyen típus.

Én is nő vagyok, magamról sem teszek fel képet. Nincs párom, de ha lenne, nem engedném, hogy ő tegyen fel. Szóval nemcsak elfogadnám, hanem mondhatni el is várnám. De nem vagyunk egyformák.

2020. máj. 5. 11:20
 14/32 A kérdező kommentje:
Pontosan azzal mutatom felé a legnagyobb tiszteletet és megbecsülést, hogy kettőnk pillanatait megtartom magunknak és nem teszem közszemlére. Másrészt nem szeretném, ha valaki csak annyit látna belőlem, mint XY baránője.
2020. máj. 5. 11:27
 15/32 anonim ***** válasza:

Egy kép van fent rólunk, amit anyósjelölt tett fel.

De van fotó albumban, a falakon keretben, felhőben, laptopon.

2020. máj. 5. 11:31
 16/32 anonim ***** válasza:
Mi sem raktunk ki hónapokig semmi fotót, meg a kapcsolatunk sem volt átírva bő fél évig. Sőt párom még a kollégáinak se újságolta, hogy van valakije. Csak akkor változtattunk rajta, mikor az egyik munkatása és barátja esküvőjén, együtt jelentünk meg. Az ott készült fotó van fent, de azóta sem került másik melléjük. Egymásnak meg a családunknak élünk, nem a köznépnek.
2020. máj. 5. 11:33
 17/32 anonim ***** válasza:
92%

Ha te minden nap kiraksz valamit, éppen csak a bugyid színét nem osztod meg, akkor nagyon álszent az okod.

Engem nem zavarna, de én nem is így használom a közösségi médiát.

2020. máj. 5. 11:38
 18/32 anonim ***** válasza:
54%

Abszolút!

Soha egyetlen párommal nem volt közös képünk fent

2020. máj. 5. 11:40
 19/32 anonim ***** válasza:

Rólunk nincs kinn kép és a párkapcsolati státusz is rejtve már amióta meglettek ezek az oldalak. Nem vagyunk valami nagy használói, a profilképemen háttal vagyok, sztorit életemben nem raktam ki, képeket is ritkán és kis közösségnek. Ő meg még ennyire se használja, max a messengert.

Az úgy képmutató és álszent doog, ha minden más szarról posztolgatsz, csak erről nem. Joggal gondolhatja így azt, hogy szégyelled. Mondjuk engem a férfi helyében már maga a gyakori posztolgatás is visszatartana a további ismerkedéstől.

2020. máj. 5. 11:42
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően el, ha egyébként sem valami aktív. Én évente töltök fel 1-2 új képet, esetleg aktualizálom a profilképem vagy valami, de amúgy nem vagyok kifejezetten aktív, a férjem szintúgy, így el tudnám fogadni, ha nem töltene fel semmi közöset. Bár azért a legtöbb fotó, amit felrakok, jellemzően közös kép, mert mindketten jól mutatunk rajta, és egyébként is amióta elkezdtem ezt csinálni, azóta jelentősen lecsökkentek a kéretlenül írogató üzenetek (a "házasság" mint kapcsolati státusz nem volt valami hatékony), szóval már csak ezért is jó dolognak tartom.

De ha naponta lennének feltöltések a storyban meg mindenütt, akkor őszintén bántana, ha pont én nem lennék köztük. Mintha titkolná vagy tagadná a kapcsolat létezését. Ez a másik véglet, nyilván az is sokatmondó, ha valaki napi 500 fotót tölt fel így-úgy puszilkozva a párjával, de az sem feltétlenül a jó kapcsolat ismérve, ha egyáltalán nincs "felvállalva" úgymond. Szerintem alkalmanként pár kép még nem a világ vége, nem az a szint, amikor a nagyközönség orra alá dörgölöd, hogy milyen cukik vagytok együtt.

2020. máj. 5. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!