Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felnott ferfiak! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnott ferfiak! Mennyire zavarna benneteket, ha egy no, akivel randiztok vegan, valogatos, csak bio elelmiszereket hajlando enni?

Figyelt kérdés

Olyanokra gondolok, mint peldaul ha elmentek enni akkor csak olyan helyre mehettek ahol vannak vegan opciok is.

Vagy csak olyan kavezoba, ahol adnak kavet mandulatejjel peldaul.

Mennyire zavaro ha peldaul vesztek egy csomag chipset, es a lany felhuzott szemoldokkel ecseteli, hogy o altalaban quinoa vagy kel chipset szokott venni.

Vagy pl ha nalatok alszik, szeretne ha lenne otthon pl avokado, esetleg bio paradicsom, himalaya so, meg teljeskiorlesu kenyer, +mandulatej (vagy novenyi tej) hogy o is tudjon reggelizni stb..

A lenyeg hogy ilyen hetkoznapi szituaciokban egy atlag felnott magyar ferfit mennyire zavar?

2020. ápr. 5. 20:53
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
93%

1 Esélyt adnék neki, egyetlen egyet!

Megbeszéljük, ki mit szeret ki mit eszik, mindenki azt amit akar, senki nem szól bele a másik étkezésébe és mindenki azt vásárol magának amit akar.

De ha elkezdődnek a szövegelések és okoskodások akkor ő mehet jobbra én meg megyek balra.

2020. ápr. 5. 21:26
 22/47 opened paradise ***** válasza:
93%

Na igen...

És is hallottam már olyat, hogy milyen beszállítók vannak az egyik bio piacon.

Persze biztos nem mindenhol ez megy...

De azért mégiscsak jobb ugyanazért 2x annyit kérni.

2020. ápr. 5. 21:27
 23/47 anonim ***** válasza:
96%

😂😂😂 Felhúzott szemöldökkel 😂😂😂

Quinoa chips. Hát persze. Mennyivel jobb az a feldolgozott car, ami átutazza a fél világot, mint a krumpli olajban kisütve? A krumplival most mi baj? Teljesen vegán, még csak nem is kukacos.

😂😂😂

2020. ápr. 5. 21:29
 24/47 anonim ***** válasza:
90%
Egyszer randizgattam egy vegával, soha többet. Olyan erőteljesen megpróbálta rám tukmálni a saját világszemléletét, hogy elment a kedvem. Persze a napi fűadagja az rendben volt. N/30
2020. ápr. 5. 21:30
 25/47 anonim ***** válasza:
74%
Valaki bebizonyította már, hogy aki mondjuk csak zöldséget eszik, az egészségesebb-e, illetve tovább él-e, mint az, aki mindent eszik? És ha a vegán étrend olyan fhasza az embernek, akkor miért mindenevőkké programozott minket a természet? Szerintem a vegán étrend ugyanolyan egyoldalú táplálkozás, mintha valaki csak gyorskajákat enne. Másrészt ha valaki nem fogyaszt pl. húst, akkor honnan szerzi be az abból nyerhető létfontosságú dolgokat a szervezete számára? Számomra ez ugyanolyan marhaság, mint a paleolit étrend. Attól, hogy valami jó volt az ősembernek, még nem biztos, hogy a modern embernek is jó, hiszen az emberi szervezet is átalakult az évezredek, tíz- és százezredek során. Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy együnk elefánthúst, mert az ősember is evett mamutot.
2020. ápr. 5. 21:33
 26/47 anonim ***** válasza:
40%
Kiverném a házamból.
2020. ápr. 5. 21:40
 27/47 anonim ***** válasza:
83%
#21: A bio zöldség csak egy dolog (bár amilyen szennyezett a levegő, a víz, a talaj, szerintem a bio sem teljesen bio, de ettől most tekintsünk el), és nekünk faluhelyen is nyilván van hol termelni. De szerinted hány vegán lenne hajlandó kerti munkát végezni? A nagy részük valószínűleg városi ficsúr, aki mindent készen akar. Plusz honnan szedjek a kertemből himalájai sót meg akármilyen kutyafhasza chipset? Ha meg is tudsz venni valamit a boltban vagy netán a piacon, akkor sem tudhatod, hogy bio-e a termék, és azt sem tudhatod, hogy ahhoz a quinoa vagy milyen chipshez milyen adalékanyagot adnak hozzá, mert nem tüntetik fel a zacskón, vagy nem tudod, hogy az előállításához és az elszállításához mekkora környezetszennyező tevékenységre van szükség.
2020. ápr. 5. 21:41
 28/47 anonim ***** válasza:
78%

Vagy pl ha nalatok alszik, szeretne ha lenne otthon pl avokado, esetleg bio paradicsom, himalaya so, meg teljeskiorlesu kenyer, +mandulatej (vagy novenyi tej) hogy o is tudjon reggelizni stb..

Nő vagyok és én se szeretem az állati terméket igaz megeszem ha nincs más de próbálom kerülni őket és általába Bio termékeket is vásárolok a német drogérialáncokban.

De ne várd hogy ezt mások biztosítsák itt, talan a társadalomból a felső 10-100.000 tudja ezt biztositani gond nélkül mert milliomosok és nem érdekli őket hogy a mandulatej 800 forint literje vagy a bio paradicsom 1.000 forint, az avokádó meg 500 darabja.

De ezt egy bérből és fizetésből élő fiatal férfi aki hitelt vagy albérletet fizet és nem ehhez szokott itt ebben az orszagban nem fogja finanszírozni.

Ez nyugaton nem luxus, de ez nem nyugat.

2020. ápr. 5. 21:44
 29/47 anonim ***** válasza:
90%

"felhuzott szemoldokkel ecseteli, hogy o altalaban quinoa vagy kel chipset szokott venni"

Kérdező, áruld már el, hogy erre például miért van szükség? A vegánsággal együtt jár az is, hogy valaki szándékosan provokál és bosszant vagy mi?

"lenne otthon pl avokado, esetleg bio paradicsom, himalaya so, meg teljeskiorlesu kenyer, +mandulatej"

Tudtommal a vegán annyit jelent, hogy nem eszik valaki állati eredetűt. Ezt tudom teljesíteni, sok zöldség van itthon meg van zabpelyhem is. A tejfehérje allergiám miatt meg én is inkább növényi tejet iszom. De ha vendégségben vagy valakinél, hogy van pofád felnőtt nő létedre annál többet elvárni, hogy legyen otthon valami, amiben nincs állati eredetű?

Hogy lehet így neked főzni?

Hogy lehet így veled spórolni?

Hogy lehet veled utazni, rokonokhoz menni?

Na látod, sehogy

2020. ápr. 5. 21:45
 30/47 anonim ***** válasza:
85%
Gondold el hogy a legjobban ellátott Müller ahol ezek a termékek kaphatóak az a MOM parkban található ami a magyarországi elit mekkája, kb. azon a környéken laknak a politikusok és a magyar milliomosok 90%.
2020. ápr. 5. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!