Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek olyannal aki nem vállal fel benneteket?
Hát, ha lenne egy nagyon-nagyon jó nő, aki velem szexel, de nem akar az utcán megjelenni... Azért nem dobnám ki.
Kapcsolatot nem tudnék elképzelni így.
Mi vaaan???
Szóval szégyell???
Hát a másodperc töredékéig nem foglalkoznék vele!!!
Nem, nem lennék. Nincs semmi olyan rajtam, ami miatt titkolnia kellene, sőt... Neked sztem semmi önbecsülésed nincs. Nekem pont fordított problémám van, ki lenne olyan, akit én felvállalnék... de, bárkit is választok, azt nem titkolnám senki elől!
Egyébként az sem mindegy, h mire kell az a vki. Ha, csak szexkapcsi, azt én sem kürtölném világgá.
Szóval, ki vagy te neki? Milyen kapcsolatban utaztok közös megállapodás alapján?
Egy esetben tudnám csak elképzelni, ha ismert ember az illető. Lehet, pont én nem szeretném, ha kitudódna. Címlapokon nem hiszem, h jelenleg szeretnék-e mutatkozni. :)
Átlagembernél pedig, lásd fent. Nem tudom elképzelni, h ne vállaljon fel.
Csak használ. Biztos a lába nyomát is csókolgatod, aztán ezt jól ki is használja.
Nekem volt olyan " párom" aki a baráti körének egy hónap után bemutatott,de a szüleinek eszébe se jutott. Na most tippelj, miért. Úgy lett vége hogy telefonon " szakított" de akkor már amúgy is untam.
Nekem egyértelmű, hogy akit tiszta szívemből szeretek, arra büszke vagyok, és szívesen mutatkozom vele nyilvánosan. Akit meg valamiért nem vállalok fel, arra nem vagyok büszke, és nem szeretem igazán.
Fordított esetben, te járnál olyan nővel akivel nem mutatkoznál?
Ha komolyra fordulnak a dolgok akkor a családnak, barátoknak be kell egymást mutatnotok. Vagy úgy lesz a karácsony, hogy külön töltitek, és csak egy napot vagytok együtt? Meg fel fog tűnni mindenkinek, hogy van párja a nőnek, idővel a család is barátok is faggatni fogják ki az. Otthon meg elszeparáltan egy ideig jó, de elmúlik a lila köd, és unalmas lesz minden, hiányozni fog a kimozdulás az izgalom.
Utcára se mennétek? Mert ott is megláthatnak benneteket. Én nem akarnék ilyen kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!