Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnott ferfiak! Mennyire zavarna benneteket, ha egy no, akivel randiztok vegan, valogatos, csak bio elelmiszereket hajlando enni?
Olyanokra gondolok, mint peldaul ha elmentek enni akkor csak olyan helyre mehettek ahol vannak vegan opciok is.
Vagy csak olyan kavezoba, ahol adnak kavet mandulatejjel peldaul.
Mennyire zavaro ha peldaul vesztek egy csomag chipset, es a lany felhuzott szemoldokkel ecseteli, hogy o altalaban quinoa vagy kel chipset szokott venni.
Vagy pl ha nalatok alszik, szeretne ha lenne otthon pl avokado, esetleg bio paradicsom, himalaya so, meg teljeskiorlesu kenyer, +mandulatej (vagy novenyi tej) hogy o is tudjon reggelizni stb..
A lenyeg hogy ilyen hetkoznapi szituaciokban egy atlag felnott magyar ferfit mennyire zavar?
"Mennyire zavaro ha peldaul vesztek egy csomag chipset, es a lany felhuzott szemoldokkel ecseteli, hogy o altalaban quinoa vagy kel chipset szokott venni."
Ki a fąszomat érdekelnek a kettyós szokásai? Ez a leggusztustalanabb a vegánokban, nem az étrendjük. Hanem hogy jár a pofájuk folyamatosan, hangoztatjàk a hülyeségeiket és az ember kedvét is elveszik attól, hogy velük legyen.
Van testépítő ismerősöm, elég szigorúan kajál versenyek előtt, de sosem éreztem magam rosszul mellette, ha mást ettem, mint ő. Elfogyasztotta a kis fehérjéjét meg a csirkezöldséget, aztán minden ment a maga módján. De bzmeg, azok a tetves vegánok minden étkezés alkalmával kampányolnak a drága kotyvasztott szarjaik mellett, amiktől csak büdösebbet szarnak és felsőrendűbbnek érzik magukat. Gusztustalan.
Én szeretek együtt enni a másikkal, vagy közösen főzöcskézni. De ezt jó ízűen...
Az egy dolog, hogy engem ezek az étkezési formák picit irritálnak, mert többség divatból ilyen és ezzel jön is egy attitűd, de talán még elviselném, ha közben normális a másik.
De az, hogy beszól arra, ha én eszek valami mást... az kiveri a biztosítékot.
Nem tudnék így együtt lenni valakivel.
Nálunk a bio paradicsom nem lenne probléma, kimész a kertbe, és leszeded. Júliustól októberig mehetsz legelni. Persze lehet kapálni, gyomlálni, és öntözni is. Magától nem lesz szép! 😉
Megterem ott minden, mi vega szem-szàj ingere.
Hátha beindul az agytevékenységed is, és elkezdesz önállóan választ keresni arra a nagy kérdésre, hogy a _bio_ paradicsom hogy kerül a boltokba (mondjuk) januárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!